Novak napravio iznenađenje na aerodromu "Džon F. Kenedi": Pozivam vas na putovanje kroz Srbiju, zemlju lepote - moju domovinu!

Novak napravio iznenađenje na aerodromu "Džon F. Kenedi": Pozivam vas na putovanje kroz Srbiju, zemlju lepote - moju domovinu!

Autor: | 24/06/2016

0

Nakon pauze duge 24 godine juče je sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” poleteo avion Erbas A 330 za Njujork.

Preko 200 putnika bilo je privilegovano da leti premijernim letom, a pored običnih građana, mnoge javne ličnosti su zauzele svoje pozicije u ovom avionu.

U ovom avionu su se našli operska diva Jadranka Jovanović, modna kreatorka Verica Rakočević, nekadašnji fudbaler Intera i fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković, kao i stric najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Goran.

Veselo drustvo na letu za Njujork??

Фотографија корисника Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) дана 23. Јун 2016. у 12:29 PDT


Nakon nešto više od 10 sati avion je sleteo u Njujork, a putnike je na aerodromu “Džon F. Kenedi” sačekalo prijatno iznenađenje.

Naime, putem video-poruke obratio im se najbolji teniser sveta Novak Đoković.

On je izrazio zahvalnost svima koji su pomogli realizaciji spajanja ova dva grada koja su za njegovu karijeru jako bitna.

- Čestitam kompaniji “Er Srbija”, zbog uspostavljanja direktnog leta iz Beograda za Njujork, što će kreirati jaču vezu između ove dve zemlje i njenih ljudi omogućavajući im da osete pravi život u Srbiji i u Americi, za samo deset sati. Šta više, biće bliža dva grada koja su veoma važna u mom životu i karijeri. Zato vas pozdravljam, i pozivam na putovanje kroz Srbiju, zemlju lepote, mešavinu nacija i kultura sa pregršt prelepih pejzaža i živopisnim načinom života. Dobrodošli u moju domovinu  - rekao je Đoković u video snimku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: Novak Đoković

Pročitajte još