Ćerka Ane i Vlada Divca: Skromna i fina, ni nalik drugoj deci poznatih

Ćerka Ane i Vlada Divca: Skromna i fina, ni nalik drugoj deci poznatih

Autor: | 26/06/2016

0

Poznati supružnici i osnivači humanitarne fondacije, Ana i Vlade Divac (48), usaglašavaju poslednje detalje pred proslavu 18. rođendana svoje naslednice Petre, koju su usvojili posle bombardovanja Srbije, piše Story.rs.

Jedan od najuspešnijih srpskih košarkaša svih vremena i njegova suprugaveć decenijama važe za veoma skladan par. Svoju ljubav krunisali su brakom pre 27 godina, a svojim najvećim uspehom smatraju to što imaju troje dece: sinove Luku (25) i Matiju (22), kao i usvojenu ćerku Petru (17).

- Pripremamo se za veliko slavlje koje će biti predivno jer će cela naša porodica biti na okupu. Doći će tetke, strine, kumovi i mnogo naših prijatelja. Nisam Petri davala nikakve posebne savete pred taj simboličan čin odrastanja, ali i ona i naši sinovi veoma su pametna deca. U životu treba samo da slede svoje ciljeve i da nikoga na tom putu ne oštete ili povrede. Ona se sada upisala na Univerzitet Čapman u Kaliforniji i veoma sam ponosna na nju. Tamo je već njen brat i drago mi je što će imati i njegovu podršku - kaže Ana.

Iako je Petra aktivna na društvenim mrežama, njen život ne prate mediji.
Ona živi normalnim, mirnim životom mlade devojke i to što su joj roditelji slavni i bogati za nju nema presudan značaj.

A photo posted by Petra Divac (@petr_a_d) on Jun 13, 2016 at 6:35am PDT


Budući da je ćerka Petra do sada živela sa Anom i Vladom, njen polazak na fakultet ujedno je i prvo napuštanje porodičnog doma, pa će predstojeći rođendan obeležiti posebni trenuci i jake emocije.

Gospođa Divac nije skrivala sreću i ponos govoreći o svojim naslednicima koji studiraju na prestižnim univerzitima u Sjedinjenim Američkim Državama, naročito o najstarijem sinu Luki, koji je sada uspešan stendap komičar.

A photo posted by Petra Divac (@petr_a_d) on Oct 3, 2015 at 5:56am PDT


Pošto se život porodice Divac odvija na dva kontinenta, kako zbog dece koja studiraju u SAD, tako i Vladove uspešne karijere kao potpredsednika Sakramento Kingsa, najsrećniji su kada su svi na okupu i zato se uvek trude da zajedno idu na porodična putovanja. Kao izuzetno jaka žena i oslonac cele porodice, Ana kaže da se oseća najzadovoljnije kada su njeni najmiliji srećni, kao i kada vidi da dobrotom i plemenitim gestovima usrećuje i druge ljude.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Najnovije vesti