Jelena Tomašević o bračnoj sreći: Verujem mom muškarcu i podržavam ga maksimalno

Jelena Tomašević o bračnoj sreći: Verujem mom muškarcu i podržavam ga maksimalno

Autor: | 01/07/2016

0

 

Ivan Bosiljčić je nedavno raznežio javnost kada je podelio sa svima trenutak u kojem je prvi put video Jelenu Tomašević, s kojom je danas u idiličnom braku. Jelena se malo zacrvenela kada su je pitali da li se i ona seća momenta kad je primetila Ivana.

- Ma, da, sretali smo se mi nekoliko puta. Prvi naš susret, gde se ja zaista sećam našeg razgovora, bio je kada smo zajedno pevali strofu za Podignimo stupove. Kad mi je ispričao priču kako je doživeo trenutak kada me prvi put video, stvarno je predivno i da se zacrveniš od laskanja - iskrena je pevačica.

Ona je otkrila i tajnu skladnog braka, koja mnogima izmiče.

- Zaista se ne opterećujem, negde kad žena ima poverenja u svog muža i kad je ljubav jaka, kad je žena sigurna u sebe, ne razmišljam o lošim stvarima. Ja sam, hvala bogu, došla u tu fazu da me to apsolutno ne interesuje, a Ivan mi nikada ne daje povoda. Verujem mom muškarcu i podržavam ga maksimalno u njegovom poslu - otkrila je Jelena, a piše 24sata.rs.

Jelena iz braka sa Ivanom ima četvorogdišnju ćerku Ninu, a kao članica žirija "Pinkovih zvezdica" kaže da ukoliko njena ćerka ikada izrazi želju da učestvuje u nekom muzičkom takmičenju, ima njenu punu podršku.

- Ukoliko zaista vidim da je sposobna da to podnese. Najbolje roditelj može da oceni svoje dete i da bude realan, da vidi da li to dete ima dovoljno talenta da uopšte ide u tu stranu ili u klasiku ili da nešto drugo radi. Zaista je dovoljno mnogo razmišljanja i truda da ocenimo to. Ako se ispostavi da je dete psihički jako i da može to da iznese, zašto da ne. Ali ako se ispostavi da je osetljiva, onda to može da se odrazi na kasnije u životu da postane nesigurna i vuče mnogo kompleksa, zato je to vrlo osetljiva tema - kaže Jelena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević

Pročitajte još