Udati se ili ne, pitanje je sad: Astrolozi odgovaraju Anu Ivanović od venčanja ove godine

Udati se ili ne, pitanje je sad: Astrolozi odgovaraju Anu Ivanović od venčanja ove godine

Autor: | 01/07/2016

0

O svakom poslovnom, ali i privatnom poduhvatu, teniserka Ana Ivanović savetuje astrološkinju, s kojom je u stalnoj vezi preko Skajpa.

- Ana i te kako veruje u horoskop, pa je još za vreme života u Srbiji pronašla ženu koja joj je uradila natalnu kartu i ispričala sve što joj je zapisano u zvezdama - kaže izvor i nastavlja:

- Kako joj se većina tih stvari ostvarila, ona se od tada za svaku sitnicu konsultuje sa astrološkinjom, izvesnom Ljiljanom - otkriva izvor blizak teniserki za “Blic” i dodaje da se Ivanovićeva konsultovala s Ljiljanom čak i kada je svadba sa Bastijanom Švajnštajgerom u pitanju.

- Iako je venčanje bilo planirano za jun, Ljiljana joj je rekla da bi bilo najbolje da ga odloži za kraj avgusta, početak septembra, a da je najidealnije da to bude početak naredne godine.

S obzirom na to da je 2016. prestupna godina i nije dobra za sklapanje brakova, astrološkinja je savetovala da razmisli o braku tek za narednu - kaže izvor blizak teniserki za “Blic”.

Međutim, Ana je rešila da ne posluša zvezde, te će nakon skoro dve godine zabavljanja sa Bastijanom Švajnštajgerom organizovati venčanje ove godine.

Kako se šuška, teniserka i njen izabranik uveliko su spremili pozivnice za venčanje, čak su stavili naznaku u pozivnici i zabranili gostima da koriste fotoaparate na svadbi jer će u suprotnom platiti novčanu kaznu.

Srpska teniserka je čak odabrala i venčanicu jedne od najpoznatijih modnih kreatorki haljina za mlade Vere Vang, tako da je i taj detalj spreman.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti