Nikola Kojo tuguje za prijateljem i kumom: Nikome još nisam pričao o Mandi otkad je umro

Nikola Kojo tuguje za prijateljem i kumom: Nikome još nisam pričao o Mandi otkad je umro

Autor: | 04/07/2016

0

Poznati glumac Nikola Kojo priznaje da je veoma teško podneo iznenadni odlazak svog kuma, prijatelja i kolege, glumca Milorada Mandića Mande.

– Teško mi je da pričam o Mandi. Nikome još nisam pričao o njemu otkad je umro. Nas dvojica smo bili ne samo prijatelji, već i kumovi. I dalje smo sve to, iako je on na nekom drugom mestu.

Kojo je otkrio da će njegov rediteljski debi “Stado”, koji uveliko sprema, biti posvećen pokojnom kumu.

– Možda kroz ovaj film ljudi shvate šta znači živeti ovaj život, biti u glumi 24 sata dnevno, ne biti slobodan ni na ulici, nigde. Jurimo, radimo za račune i da nahranimo decu, a ne može tako da se živi. Nadam se da će neko početi malo više da ceni ovu profesiju – kaže Nikola.

On ovim filmom želi da poruči svim glumcima da se više raduju životu, a manje brinu o finansijama, ali i tvrdi da je “Stado” film koji govori o životu glumaca iza kamera, svojevrstan omaž i drugim kolegama .

– Ovo je za Mandu, ali i Gagu Nikolića, Batu Živojinovića, Marinka Madžgalja. I ne samo za njih. Ovo je poziv i živim glumcima da razmisle o svojim životima i da što pre nešto menjaju – priča novopečeni reditelj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscreen
Tagovi: nikola kojo