Tajna Ane Štajdohar: Mnogi roditelji ne znaju da sam ja dala glas crtanim junacima

Tajna Ane Štajdohar: Mnogi roditelji ne znaju da sam ja dala glas crtanim junacima

Autor: | 04/07/2016

0

Posle crtanog filma "U mojoj glavi", u kojem je prošle godine sinhronizovala Zaboravljačicu Polu, pop pevačica Ana Štajdohar je pozajmila glas još jednom animiranom liku. Reč je o Maki, glavnoj junakinji animirane komedije "Trolovi", koja u domaće bioskope stiže 3. novembra. Glavnom junaku Zakeralu glas je dao mladi pevač Marko Mandić, a Ana naglašava da je ovo za nju sjajno iskustvo.

- Sinhronizacija još nije gotova, ali mi je sve to vrlo zanimljivo i slatko - kaže za "Novosti" Ana Štajdohar. - Otkako sam postala mama, sve što ima veze sa decom, još mi je draže. Nadam se da ću prisustvovati premijeri crtanog filma, s obzirom na to da treba da se porodim u oktobru. Inače, glas ne pozajmljujem samo crtanim junacima, već i dečjim lutkama, koje na dodir pričaju i pevaju. Mnogi roditelji ne znaju da sam im baš ja dala glas.

Ana i njen suprug, saksofonista Nikola Demonja za nekoliko meseci postaće drugi put roditelji. Par već ima ćerku Niu, koja će uskoro proslaviti drugi rođendan, a sada će dobiti i sina. Pevačica otkriva za Novosti.rs ko se tome najviše obradovao u porodici.

- Najviše se obradovao moj suprug Nikola, jer je želeo da ima i ćerku i sina - priča nam Ana. - I meni se čini da je to baš slatka kombinacija. Bez obzira na to što više nisam koncertno aktivna, snimila sam spot za pesmu "Samo ti", koji je nedavno premijerno prikazan. Pesmu smo komponovali Srđan Tanasković i ja, dok je moj suprug bio glavni maneken u spotu. Do porođaja ne planiram da bilo šta snimam i da se forsiram bez razloga. Već sam u šestom mesecu trudnoće i svakim danom mi je sve teže. Posle porođaja planiram da objavim novi album sa 10 ili 11 pesama.

Na pitanje da li će leto i vreme do porođaja iskoristiti da sa Nikolom i ćerkom otputuje na odmor, Štajdoharova odgovara:

- To je pod znakom pitanja. Možda ćemo da odemo u neku banju. U svakom slučaju, trudničke dane provodim sa ćerkom i maksimalno uživamo u zajedničkim trenucima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: Ana Štajdohar