Jelena Rozga objavila: Imamo naslednika! (foto)

Jelena Rozga objavila: Imamo naslednika! (foto)

Autor: | 08/07/2016

0

Jelena Rozga ima sve što je neophodno jednoj muzičkoj zvezdi: izgled i stil, slušane pesme, posećene koncerte, atraktivnog i ništa manje popularnog muškarca, ali i odličan smisao za reklamu.

To je dokazala i fotogorafijom koju je danas objavila na Instagramu, odnosno kratkom, ali vrlo efektnom porukom koju je uz tu fotografiju napisala.

- Imamo naslednika! - napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj pozira držeći ruku u džepu.

Ta kratka rečenica, ali i činjenca da se Jelenina šaka, sličajno ili namerno, nalazi pored njenog stomaka, bili su dovoljni za pravu poplavu komentara oduševljenih fanova koji "otkrivaju" da je pevačica zapravo želela da objavi da je trudna.

Ni pevačica ni njen dečko Stjepan Hauser nisu još ništa zvanično ni potvrdili ni demantovali, ali to nije sprečilo obožavaoce da Jeleninu sugestivnu, a opet nedovoljno jasnu poruku prihvate zdravo za gotovo. Zbog toga su počeli masovno da joj čestitaju, neki čak, po sopstvenom priznanju i plaču od radosti, i naglašavaju da će Jelena biti odlična majka.

Nakon toliko sreće koju je izazvala sigurno da joj niko neće zameriti i ako je ovom objavom želela da saopšti nešto sasvim drugo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: jelena rozga

Pročitajte još