Katarina Kaja Ostojić: Dosta mi je Brisela, selim se na Ibicu!

Katarina Kaja Ostojić: Dosta mi je Brisela, selim se na Ibicu!

Autor: | 09/07/2016

0

 

Katarina Kaja Ostojić je nedavno dospela u žižu interesovanja kada je tvirnula da ne podnosi Brisel, što su mediji odmah povezali sa njenom navodnom krizom u bračnoj zajednici sa Džuniorom Džekom, sa kojim živi u Briselu.

Pevačica je za portal pink.rs otvoreno progovorila o tome zbog čega joj se sedište Evropske unije nimalo ne dopada.

- Da, prezirem Brisel, pogotovo kada se tamo vratim iz Beograda. Apsolutno nema veze sa mojim suprugom, i njemu se Brisel zgadio. Moramo da se preselimo, jer tamo život ne može da se nastavi. Mislim da ćemo se preseliti na Ibicu, tamo nam se poklapaju putanje. U Briselu je veoma loše vreme, mnogo je kišnih dana, to je pakao. Kada je ovde trideset stepeni, tamo pada kiša i moraš da nosiš jaknu, nije zabavno uopšte - iskrena je Kaja, kojoj se ne dopada društveni život koji je vodila u ovom evropskom gradu.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, pevačica je istakla kako se, na svu sreću, ne suočava ni sa kakvim problemima koji bi joj narušili mir.

- U braku mi je super oduvek bilo, iako ljudi vole da pišu o mojim navodnim bračnim krizama - završava supruga svetski poznatog di džeja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Najnovije vesti