Originalna proslava godišnjice braka: Novak vodi Jelenu u tajanstvenu avanturu po moru

Originalna proslava godišnjice braka: Novak vodi Jelenu u tajanstvenu avanturu po moru

Autor: | 10/07/2016

0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena danas će proslaviti dve godine braka.

Zbog ovog bitnog datuma, Jelena je prekinula putovanje po džungli na kojem je bila prethodne dve nedelje i sinoć se vratila u zagrljaj supruga kako bi u Monte Karlu proslavili godišnjicu.

Nakon što je ispao sa Vimbldona Novak se vratio u Monako gde je i organizovao bračno putovanje kao iznenađenje za Jelenu.

- S obzirom na to da je Novak pre planiranog vremena ispao sa turnira, sada je potpuno posvećen pripremama za Olimpijadu jer će učešće na turniru u Kanadi najverovatnije otkazati. U međuvremenu je „ukrao“ koji dan više za odmor i tako priredio iznenađenje za Jelenu. Dok je sa kumom Nevenom uživao u Monaku, rezervisao je hotel na jednoj egzotičnoj destinaciji i posadi svoje jahte najavio putovanje. O svemu tome nije obavestio Jelenu, koja je doputovala iz divljine kako bi sa njim izašla na večeru u Monte Karlu povodom godišnjice.

Nakon što su dan proveli u porodičnom domu, Novak će večeras Jeleni saopštiti plan putovanja na koje kreću već sutra - kaže izvor blizak Đokovićima za Alo.

- Sa njima će biti i njihov naslednik Stefan, koga su se oboje uželeli, s obzirom na to da je mališan dok je tata bio u Londonu, a mama u džungli, uživao sa dadiljama i bakama.

Kako je najteže spakovati stvari i sve što je potrebno za mališana, Novak je, kako bi olakšao Jeleni, zamolio dadilje da to učine, ali baš onako kako je to prethodnih puta radila njegova supruga. Jelenu su dočekali spakovani koferi za nju i Novaka - objašnjava izvor.

Kako saznaju, Novak nikome nije rekao gde će se usidriti njihova jahta jer je želeo da to bude pravo iznenađenje za Jelenu, a nije bio siguran da li će joj neko reći i tako mu pokvariti plan.

Novak je svakako pre rezervisanja hotela razgovarao sa timom koji radi za Jelenu u okviru njihove fondacije kako bi bio siguran da joj neće odložiti neki važan sastanak zakazan za predstojeći period.

- Novak i Jelena će večeras dve godine bračnog života proslaviti u Monte Karlu, a već ujutru će biti na jahti - otkriva prijatelj porodice Đoković za Alo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti