Džiboni dolazi u Beograd sa Oliverom Dragojevićem?

Džiboni dolazi u Beograd sa Oliverom Dragojevićem?

Autor: | 13/07/2016

0


Splitski kantautor Džiboni, koji je nedavno objavio zajednički album "Familija" sa Oliverom Dragojevićem, vraća se pred beogradsku publiku koncertima 11. i 12. novembra u Sava centru.

Nakon što je danima unapred rasprodao tri Sava centra u decembru 2014. godine, Zlatan Stipišić-Gibonni ponovo dolazi u prestižnu beogradsku dvoranu kako bi predstavio svoj deo "Familije".

Sa albuma su hit singl/spotovi "Onako, od oka" i duet sa Oliverom "Sreća".

- Naravno, beogradska publika će čuti neke pesme sa 'Familije', ali će koncerti biti presek čitavog mog rada. Nove pesme zaslužuju da stoje sa najboljim starima. Kad neko predstavlja novi album, zna da udavi sa novima pesmama, ili bude premalo novih pa je dosadno. Treba ispoštovati publiku kojoj stare pesme znače mnogo. Ali moraš svirati i nove, čime pokazuješ da nisi za staro gvožđe - kaže Džiboni.

Ono što mnoge zanima jeste da li će legendarni jugoslovenski i hrvatski kanautor pojaviti na sceni Sava centra.

Naime, Oliver je početkom rata u Jugoslaviji izjavio da više neće nastupati u Beogradu.

Ipak, Oliver je posle dosta godina počeo da priča za medije u Srbiji, tako da bi gostovanje na koncertu mogao da bude prvi korak ka konačnom dolasku "majstora sa mora" u Beograd.

Ulaznice za koncerte 11. i 12. novembra u Sava centru mogu se već od danas kupiti po cenama od 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ivana Vučić