Nastavlja porodičnu tradiciju: I Viktor Živojinović u vezi sa pevačicom?

Nastavlja porodičnu tradiciju: I Viktor Živojinović u vezi sa pevačicom?

Autor: | 17/07/2016

0

Po ugledu na stariju braću, kao i na oca Bobu, Viktor Živojinović zaveo je folk pevačicu Aleksandru Mladenović.

Naime, Brenin sin Viktor (18) nije se u finalu  "Zvezda Granda", koje je u petak održano u Sarajevu, odvajao od Aleksandre (22), kojoj to po svemu sudeći nije pomoglo da pobedi, pa je na kraju osvojila peto mesto.

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića očigledno je krenuo stopama svog oca, ali i braće Stefana i Filipa, koji su takođe slabi na pevačice. On je u Sarajevo stigao dan ranije kako bi u finalu podržao Aleksandru iz Žitorađe. Novinarske ekipe su zabeležile veoma prisan odnos Breninog sina i pevačice.

Viktor je jedini imao privilegiju da ulazi u žensku garderobu, a sve vreme se motao oko Aleksandre. Najzanimljivije je bilo dok su čekali rezultate glasanja. Tada su se njih dvoje, prema pisanju "Kurira", izdvojili od ostatka ekipe, otišli u bekstejdž i nazdravljali viskijem.

Nemam ja devojku, imam dečka. Ja sam ovde samo da pomognem devojkama, da im nosim kofere i sve drugo što zatreba - branio se Viktor kad su ga novinari pitali za novu devojku.

Međutim, Viktorovo zalaganje Aleksandri nije pomoglo da pobedi – na kraju je osvojila peto mesto.

Podsetimo, najstariji Bobin sin Filip u vezi je s bivšom takmičarkom "Zvezda Granda" Aleksandrom Prijović, dok je Stefan donedavno bio u ljubavi s još jednom pevačicom Nadicom Ademov.

Dok joj je sin osvajao mladu koleginicu, Brena se odlično zabavljala iza scene finalne večeri "Zvezda Granda" uz “Belu ciganku” koju je pevala, upravo, Aleksandra. Odlazak u Sarajevo Brena će pamtiti i po emotivnom susretu sa porodicom kojoj su ona i "Slatki greh" poklonili kuću pre 30 godina.

aleksandra-mladenovic-face

 

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP INSTAGRAM/VIKTORZIVOJINOVIC/FACEBOOK/ALEKSANDRAMLADENOVIC