Borko Veselinović: Krivo mi je što Bane ne pušta Kaću da bude srećna

Borko Veselinović: Krivo mi je što Bane ne pušta Kaću da bude srećna

Autor: | 21/07/2016

0

 

Veza pevačice Katarine Živković s fudbalerom Borkom Veselinovićem odmah je osvojila naslovne strane domaćih tabloida. Jer to je bila prva Kaćina veza posle raskida s manekenom Banetom Jankovićem, koji je, izgleda, još uvek nije preboleo. Fudbaler nije očekivao toliku medijsku pažnju, ali podržava i razume svoju devojku, koja je navikla na paparace i kamere.

On je za Kurir rekao da li mu prija veza s Kaćom.

- U svakom smislu! Iskreno, u početku sam mislio da je ona prolazna i usputna, nisam sebe video u vezi s nekom pevačicom. Nisam želeo ništa ozbiljno sa njom baš zato što je deo estrade. Ali više puta mi je dokazala da je devojka na mestu i da joj je stalo do mene i onda sam rešio da se s njom upustim u ozbiljnu priču. Ne znam ni sam kako se desilo da se toliko zaljubim - kaže Borko i nastavlja da priča o veridbi.

- Nije to baš bila veridba. Za rođendan sam joj kupio prsten, ali imao sam nameru da shvati da joj tim poklonom nudim sigurnost i stabilnost - priča Borko, koji je odgovorio i na pitanje kakva je Kaća u seksu.

- Misliš li da bih bio s Katarinom toliko dugo da nam seks nije dobar? U seksu s njom mi ništa ne nedostaje, to je obostrano uživanje.

Smeta li ti što vam Kaćin bivši dečko Bane Janković smešta razne medijske afere i pljuje vas na svakom ćošku?

- Ne osvrćem se mnogo, on mi je totalno nebitna osoba u životu. Poštujem to što je Katarinin nekadašnji partner, da joj nije valjao, ne bi ona toliko dugo bila i živela s njim. Krivo mi je samo što je ne pušta da bude srećna - kaže fudbaer i priznaje da li je štiti od Baneta.

- Štitim je od svih, ne samo od njega. Pa ne daj bože da nastavi s pokušajima da uništi Kaću, to se ne bi dobro završilo.

Zašto bivšoj ženi ne daješ alimentaciju za sina, već mu kupuješ samo igračke?

- Još jedna laž koju je neko, iz meni nepoznatih razloga, plasirao. Svakog meseca uplaćujem novac za sina, a pored toga mu redovno kupujem sve što mu treba. Viktor je centar mog sveta, njemu ne sme ništa da fali. Sa bivšom sam u veoma korektnim odnosima. Naše dete je najvažnije, zbog njega i nas dvoje moramo sarađivati.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP instagram/Katarina Zivkovic