Vladimir Mandić o braku: Nervira me taj papir, mislim da on sve pokvari

Vladimir Mandić o braku: Nervira me taj papir, mislim da on sve pokvari

22/07/2016

0

Osim što je važio za najpoželjnijeg neženju, bivšeg rukometaša i uspešnog biznismena pratio je i glas onog kog nije nimalo lako uloviti. Mnoge poznate žene pokušavale su da ga skrase, ali im to nije pošlo za rukom. Ni Ani Nikolić, ni Mariji Petronijević, ni Kristini Bekvalac, a pričalo se da je kratko bio u vezi i sa Bojanom Stojković, bivšom suprugom Vladimira Stojkovića.

Iako je Vlada Mandić godinama razveden od bivše supruge Jelene Višekrune, s kojom ima ćerkicu Sašu, pa su mnoge devojke to doživele kao šansu da ga odvoje, sve do pre dve godine nijedna žena nije uspela da ga osvoji i veže za sebe.

I taman kad je su već mnogi pomislili da se nikada više neće skrasiti, Mandić je iznenadio sve, kada je u javnosti odjeknula vest da čeka dete i da se ženi. Istina je, međutim, bila samo ovo prvo.
- Vole odmah da te ožene, pa to ti je. Mislim nije da mi sad nešto smeta, nego jednostavno ja imam drugačiji stav vezano za brak. Nervira me taj papir. Mislim da on sve pokvari. Nema potrebe za tim. To u svakom slučaju ne umanjuje činjenicu da sam sa Jasminom planirao zajednički život - priča Mandić za “Blic puls” i objašnjava ono što je manje poznato javnosti, a to je kako se zapravo u njegovom životu desila Jasmina, tada dvadesetogodišnja studentkinja diplomatije i bezbednosti.

- Bilo je to potpuno nenadano i neočekivano. Uopšte nisam planirao u tom trenutku da sa bilo kim krećem u priču veze a kamoli neke porodice. Imam mnogo posla, često sam i van zemlje i jednostavno nisam video prostora za tako nešto u mom životu. Ali desilo se - kaže on.
Vlada je, kako kaže, odmah znao da je s tom devojkom mnogo više od svega što je do tada imao.
- Jasminu sam upoznao u Užicu, u kući naših zajedničkih prijatelja. Tamo sam odlazio tada često zbog posla i prvo sam je viđao tamo nekoliko puta, pa smo kasnije krenuli da izlazimo. Nekako se sve desilo spontano i odmah se razvila priča. Između ostalog, počeli smo odmah i da živimo zajedno, jer nije bilo ni logično drugačije. Ona je bila tamo, a ja u Beogradu. Da nije prešla kod mene da živi, teško da bismo se viđali ili bar ne bi moglo biti mnogo često. Da nije bila ta situacija, možda se ne bih ni odlučio na taj korak zajedničkog života. Jednostavno sam počeo da mislim da ne postoji žena koja može da bude uz mene, a da me ne davi i ne opterećuje. Odustao sam od te priče. I onda kad je Jasmina došla da živi kod mene razbila mi je tu sliku u glavi. Odmah sam znao da ćemo se odlično slagati - priča bivši rukometaš.

Iako se mnogima nije svidelo to što se Vlada konačno skrasio, pa su mu neki čak sa Jasminom prognozirali još jednu prolaznu vezu, ona je ubrzo postala jedna od tri najbitnije osobe u njegovom životu.

- Jasmina je tačno shvatila kakav sam ja lik i nije od onih žena koje će te vući za vrat, gušiti, daviti ići za tobom po kući i zapitkivati. Mene takve stvari odbijaju i, ako neko hoće da me otera od sebe, to je najbolji način. Ona jednostavno nije takva. Nije ljubomorna, nije posesivna, sigurna je u sebe, zna koliko vredi i onda nema potrebe da se kompleksira. Mislio sam da ne postoji takva žena, ali je to palo u vodu kad sam upoznao nju. Pomislio sam da bi mogla da se promeni kad rodi dete, ali ne. Ista je kao i prvog dana kad smo se upoznali. Pritom je predivna majka, brižna je, ništa joj nije teško, a uvek je nasmejana. I to je ono što posebno volim kod nje. Ne volim namrštene žene - zaključuje Mandić i otkriva i to kako Jasmina ima puno razumevanje za njegova česta odsustva od kuće.

- Meni je posao takav da sam više van zemlje nego kod kuće. Ali tako je bilo i ranije i ona je znala to i tada. Međutim, nijednog trenutka nije pokazala da joj to smeta, niti mi je ikada prebacila takve stvari. Inače je mnogo zrelija od žena koje su starije od nje i po deset godina. Time me je potpuno osvojila - otkriva on.

Jasmina i Mandić nisu se zabavljali ni sedam meseci kad je ona saznala da je trudna. Ovu vest oboje su dočekali presrećni, i ubrzo je na svet došao i mali Petar, koji je prošle nedelje napunio godinu dana.

- Jasmina je prava majka. Non-stop je uz njega. Kad ja nisam tu, ima svu pomoć moje majke, koja joj se nađe šta god treba. I ništa joj nije mrsko. Iako ja uvek gledam da svima oko sebe, a naravno i njoj olakšam život maksimalno, u smislu da ne mora da radi stvari tipa - čišćenje kuće, spremanje ručkova i ostalog, ona često i to sama uradi. Voli da skuva, i to stalno radi. Sada smo oboje na toj hrono ishrani i baš se izveštila u pripremi tih jela. Odlično funkcionišemo zajedno. Iako ja nisam neki kućni tip, moram da priznam da uživam - zaključuje Mandić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G hello/arhiva