Mariju Šerifović pritiskaju sa svih strana: Plašim se da ne poludim!

Mariju Šerifović pritiskaju sa svih strana: Plašim se da ne poludim!

Autor: | 23/07/2016

0

Popularna pevačica Marija Šerifović otkrila je da se plaši da ne poludi od svoje mame Verice, koja je svakodnevno zove po nekoliko puta i postavlja razna pitanja.

Naime, Šerifovićeva je nedavno snimila spot u Los Anđelesu za pesmu "Čuvam se", te je priznala od čega se ona zaista čuva.

- Da ne poludim od vas novinara, od moje majke, od čudnih ljudi, od lažova, prevaranata… - kaže Marija za "Alo" i objašnjava zašto se čuva od majke.

- Od nje posebno može da se poludi. Posebna se dijagnoza dobija. Kao i svaka majka zove, postavi 150 pitanja, ali to je valjda i normalno - iskrena je pevačica.

Pevačica je tokom protekle godine ređe bila u Americi, zbog obaveza u "Zvezdama Granda", ali će ubrzo ponovo otići u LA.

Idem početkom septembra. Prvo idem da odradim neke koncerte, a onda se vraćam da odradim solistički koncert u Hrvatskoj, koji je 15. septembra. Onda koncerti, koncerti, dok negde ne padnem, ili ne zaspim u avionu - objašnjava pevačica, koja u Americi redovno plaća sve račune.

Sve račune plaćam, a taksu pogotovo. Zabušavanja nema, taman posla. Lakše će se izbeći ubistvo čoveka nego plaćanje poreza - kaže Marija.

Dok je preko grane odgovorna kada je plaćanje dažbina u pitanju, u Srbiji joj se desi da zaboravi na njih.

- Dešava mi se često. Ja ne otvaram sanduče. Jednom mi se desilo da sam došla sa puta i nešto mi je bilo isključeno, a kada sam otvorila sanduče, shvatila sam da nema mesta više da se ugura nijedan račun. Ne znam šta je bilo u pitanju, ali morala sam da platim - priča pevačica.

Iako ima dosta obaveza i koncerata, Marija planira da ode na odmor na neku egzotičnu destinaciju.

Najverovatnije idem u avgustu na odmor, ali imam previše obaveza sada. Inače, volim da idem kada se svi vrate sa odmora, pa to možda bude i duboka jesen. Najverovatnije neka egzotična destinacija, što dalje – to bolje.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Mirko Tabašević