Keba progovorio o vanbračnoj ćerki: Ponašam se kako diktira moje srce!

Keba progovorio o vanbračnoj ćerki: Ponašam se kako diktira moje srce!

Autor: | 24/07/2016

0

Dragan Kojić Keba komentarisao je optužbe bivšeg supruga Severine Vučković, Milana Popovića, da je ugrozio život njihovog sina Aleksandra. Takođe, folker je progovorio i o svojoj vanbračnoj ćerki Ini.

Što se tih tužbi tiče moja savest je čista i ne bih ja to mnogo komentarisao. Gospodin ima svoje razloge šta će da priča i zbog čega, ja nemam nikakav problem sa tim, a onaj ko ga ima neka rešava na svoj način. Nikada nisam bio za nekakve sudske epiloge i lično ne verujem za tu tužbu na moju adresu - rekao je Keba za Alo.

Severinin svekar nije bio mnogo rečit kada je u pitanju Ljiljana, njegova bivša draga koja je izjavljivala kako pevač ne želi da prizna vanbračnu ćerku Inu i kako ih izbegava kada ih vidi na Bežanijskoj kosi.

Sve možete da me pitite, nemam problema da odgovaram. Ja se ponašam kako se ponaša moje srce. Ne dugujem nikome ništa ni dušom ni džepom - kratko je prokomentarisao pevač.

Podsetimo, biznismen Milan Popović tužio je Kebu, svekra njegove bivše nevenčane supruge Severine Vučković, jer je njihovog sina Aleksandra sa majčinog rođendana dovezao kasno u noć, pri čemu mališan nije bio vezan na mestu suvozača.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP facebook/Dragan Kojic Keba