Verica Rakočević: U Veljkovom i mom braku potomstvo je nemoguće, ali...

Verica Rakočević: U Veljkovom i mom braku potomstvo je nemoguće, ali...

Autor: | 25/07/2016

0

Bračna idila Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića počela je pre tri godine na Avali, uzvišenju sa koga se pruža najlepši pogled na Beograd i istovremeno brižljivo zaklanjaju radoznale poglede. Svoj intimni raj poznati supružnici brižljivo neguju nežnim emocijama, poverenjem i tolerancijom, bez namere da ijednog trenutka sputavaju potpuno suprotne karaktere.

Dok energiju usmerava na osmišljavanje nove kolekcije koju će predstaviti u septembru, koju će upotpuniti Veljkove kompozicije, Verica kaže da nestrpljivo odbrojava dane do polaska na jednu od njihovih do sada najvećih zajedničkih avantura - letovanje u kamperu. U suncem i ljubavlju okupanom domu šarmantna dizajnerka i njen partner ugostili su ekipu magazina "Hello!" i razotkrili svu magiju života u prirodi, daleko od gradske vreve.

Uživate u trećoj godini bračnog života. Po čemu je ona lepša od prethodne dve?

Veljko: Ne brojim vreme provedeno zajedno. Gledam u budućnost i nove izazove, a paralelno sa tim teče i život. Lep život.

Verica: Po tome što smo se u svoj različitosti približili jedno drugom više nego prethodne godine.

Jedno iz drugog crpite ono najbolje. Verice, šta vama daje Veljkova mladost, a šta vama, Veljko, Veričina zrelost?

Veljko: Njena zrelost me je u nekoliko navrata zaustavila da u svojoj infantilnosti ne učinim nešto glupo, što bih sigurno napravio da nije bila pored mene.

Verica: Veljkova mladost, samo po broju koji je u ličnoj karti, daje mi mogućnost da ova eruptivna energija koju nosim može da prati njegove najluđe ideje, kakva je vožnja motorom i avantura letovanja kamperom koja nas očekuje. Da ne budem shvaćena pogrešno, mislim da bi neko mojih godina ili poludeo od mene ili me ubio.

Kako reagujete na pitanja o zajedničkom potomstvu?

Veljko: Kao svaka druga osoba koja iznosi svoj stav na tu temu. Potomstvo je nešto za čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost.

Verica: Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što on misli da je definitivan, ne znači da se jednog dana neće promeniti. Ako to bude za mog života...

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 25. jula.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello