Nikola Rokvić: Marinko će se napiti, a ja ću slaviti sa njima preko Skajpa!

Nikola Rokvić: Marinko će se napiti, a ja ću slaviti sa njima preko Skajpa!

Autor: | 25/07/2016

0

Pevač Nikola Rokvić juče je otišao na najlepše putovanje. Ukrcao se na avion za Los Anđeles kako bi prisustvovao porođaju svoje supruge Bojane, koja će uskoro na svet doneti njihovu ćerku.

Nikola otkriva da će u LA ostati mesec i po dana nakon Bojaninog porođaja, a onda se sve troje vraćaju u Srbiju.

- Izabrali smo Ameriku za mesto gde će se Bojana poroditi jer ona tamo živi već osam godina, pa je bilo logično da se tu i porodi. Tamo je pronašla sve uslove za porođaj koji nama odgovaraju, pa što ih ne bismo iskoristili. Ćerka će imati američki i srpski pasoš. Ostaćemo tamo mesec i po dana. Nemamo dugoročnih planova - kaže Nikola za „Alo” i dodaje:

 

- Roditelji veruju u mene i nisu imali specijalne savete kako da se ponašam kada dođe beba. Marinko će se napiti kod kuće kada mu budem javio da se Bojana porodila. To je tradicija kod nas u Srbiji, ali i u celom svetu, jer je to najlepši trenutak u životu. Uz muziku i društvo ću se i ja veseliti, a preko preko Skajpa ću se gledati i nazdraviti sa mojom porodicom - poručio je ushićeno Rokvić i dodao da njegova draga nije bila zahtevna trudnica.

- Nije imala posebne prohteve, niti se ponašala razmaženo i hvala joj na tome. Nije iskorstila trudnoću da bi dobila nešto više. Skroz se normalno ponaša, kao i pre trudnoće, a ja sam se ipak trudio da joj ugodim.

Budućeg tatu na aerodromu je sačekala presrećna Bojana.

Idemo po tatuuuuu!! Picking up daddyyyy ???

Фотографија корисника Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана 24. Јул 2016. у 6:11 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs mirko Tabašević/hello/arhiva
Tagovi: nikola rokvić

Pročitajte još