Dobro se opario: Za ovih šest pesama je Brega od Džej Lo dobio 150.000 evra?!

Dobro se opario: Za ovih šest pesama je Brega od Džej Lo dobio 150.000 evra?!

Autor: | 27/07/2016

0

 

Dženifer Lopez uskoro bi mogla da zapeva najveće hitove Gorana Bregovića.

Njeni menadžeri stupili su u kontakt sa proslavljenim muzičarem, s kojim su se dogovorili o saradnji. Kako Kurir saznaje, oni su od Brege kupili šest pesama za koje su isplatili oko 150.000 evra.

Džej Lo sada ima pravo da otpeva:

1. Kalašnjikov

2. Mesečinu
3. Đurđevdan
4. Hop, hop, hop
5.Elo hi
6. Be that man

- Ona još uvek nijednu nije objavila niti se zna kada će - kaže izvor blizak Bregi i dodaje:

- Gorana poziv njenih menadžera nije iznenadio jer je njegov rad cenjen u svetu. I ranije su ga zvali mnogi poznati pevači, nekima je i komponovao pesme. I Igi Pop je izvodio njegove numere u filmu `Arizona drim`. Njemu je sve to normalno, pa se saradnjom sa Džej Lo nikada nije hvalio - priča izvor.

Menadžer Goran Bregović Adisom potvrdio je da može da se dogodi da čujemo kako zvuče hitovi vođe Orkestra za svadbe i sahrane u izvođenju jedne od najvećih svetskih zvezda.

- Tačno je da je menadžment Dženifer Lopez kupio Bregine pesme. Nisam siguran da li je to baš za nju ili za nekog drugog izvođača s kojim sarađuju. Kada se sve to desilo, nisam radio sa Bregom, a on se nije raspitivao kakva je sudbina tih otkupljenih numera - rekao je Adis.

Bilo kako bilo, jedno je jasno - novi singlovi Dženifer Lopez imaće drugačiji aranžman od svega što je ona radila do sada, s obzirom na Bregin specifičan zvuk koji neguje decenijama.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP SVET&STYLE/guliver/splash