Ko je nova devojka Viktora Savića

Ko je nova devojka Viktora Savića

Autor: | 04/08/2016

0


Viktor Savić je ponovo zaljubljen.

Njegovo srce osvojila je studentkinja druge godine režije na Fakultetu dramskih umetnosti Teodora Miljković, bivša devojka crnogorskog glumca i manekena Nikole Šoća, sa kojim je bila u dugogodišnjoj romansi.

Na nedavno održanom “Exit” festivalu, na kojem se Viktor kao di džej Njez prvi put našao u ulozi izvođača, lepa brineta bodrila ga je iz VIP sektora.

Da je Teodora uspela da osvoji tridesetdvogodišnjeg zavodnika, govori njihova zajednička fotografija koju je glumac objavio na “Instagramu”.

Lepa dvadesetogodišnjakinja i njen dvanaest godina stariji kolega dele mnoga zajednička interesovanja. Osim ljubavi prema umetnosti, prvenstveno filmskoj, ali i muzičkoj, Teodori i Viktoru zajednički je i izražen buntovnički karakter.

Svoj stav prema situaciji u današnjem društvu Viktor ispoljava kroz rep pesme, u kojima ne štedi reči kritike, ali se trudi i da mlade motiviše na akciju.

S druge strane, Teodora je svoje nezadovoljstvo pretvorila u društveni angažman u organizaciji “Dijalog - stav mladih”, sa kojim je aktivno učestvovala na ovogodišnjim izborima, sa željom da motiviše mlade da se zauzmu za sebe i svoju budućnost.

Inače, Teodora je svojevremeno kao član “UMS” škole za talente na televiziji “Pink” vodila emisiju “Pink kids”, a imala je angažman i u kolažnom modnom magazinu “Stars & Fans”, koji, nažalost, nije bio dugog veka.

Lepa brineta revnosna je studentkinja sa prosečnom ocenom devet. Ukoliko njena ljubav sa Viktorom potraje, nema sumnje da će joj njegovo životno i profesionalno iskustvo biti od koristi.

Talenat za glumu nova devojka popularnog beogradskog zavodnika pokazala je u seriji “Budva na pjenu do mora”, u kojoj je oživela lik bogate tinejdžerke, kćerke uspešnog biznismena.

Partner na setu bio joj je tadašnji dečko Nikola Šoć, koji je tumačio ulogu telohranitelja.

Na istom projektu bio je angažovan i Viktor Savić, koji je u seriji igrao političara na visokom položaju.

Čime je lepa Teodora osvojila Viktora može da se nasluti u jednoj od retkih izjava o emotivnom životu koju je Viktor svojevremeno dao za “Hello!” i tom prilikom otkrio šta očekuje od partnerke i šta joj nikada ne bi oprostio.

- Očekujem ljubav i prijateljstvo, da mi veza bude oaza, a ne još jedno opterećenje. Ne bih oprostio ništa što ne ulazi u tri stvari koje sam naveo. Ako vas neko voli i ako vam je prijatelj, neće vas povrediti. Ako neko ima isti odnos prema vezi kao ja, lako ćemo se dogovoriti o svemu.

Zadovoljstvo na emotivnom planu Viktor upotpunjuje i onim na profesionalnom. U Banjaluci traje snimanje filma i serije “Meso” u režiji Saše Hajdukovića.

Pored njega, u gradu na Vrbasu snimaju i Nikola Selaković, koji potpisuje i scenario, kao i Vuk Kostić, Petar Božović i drugi.

Stalni član pozorišta “Boško Buha” na svom profilu na „Instagramu“ nedavno je objavio fotografiju sa snimanja novog serijala kultne emisije za decu “Fazoni i fore”, u kojoj će se od jeseni naći u ulozi voditelja.

Komentari (0)

Loading
Hello! Arhiva Hello!, Instagram
Tagovi: viktor savić