Jelena Rozga: Tuga kad se rastajem sa Stjepanom je uvek ista

Jelena Rozga: Tuga kad se rastajem sa Stjepanom je uvek ista

Autor: | 05/08/2016

0


U skladu sa vrelim letom, hrvatska pop zvezda Jelena Rozga u video-spotu za pesmu “Naslednik” zaigrala je u kupaćem kostimu, ponovo potvrdivši da je jedna od najseksepilnijih žena. Izazovna i zavodljiva, zrači samopouzdanjem.

Voljena i zaljubljena, tridesetosmogodišnja plavokosa lepotica priznaje da je ljubav sa violončelistom Stjepanom Hauserom promenila njen život i da se zahvaljujući njegovoj podršci lakše suočava sa životnim izazovima. Hrvatska zvezda i njen emotivni partner krajem juna proslavili su prvu godišnjicu veze.

Iako je prošle zime prihvatila verenički prsten od svog izabranika, zgodna Splićanka ostaje pri stavu da sa članom grupe “2Cellos” nikada neće stati pred matičara. Zbog čega decidno kaže “ne” braku i zašto je ovo leto pravo vreme da majčinstvu kaže “da”, Jelena, između ostalog, govori za magazin “Hello!”.

Možete li da zamislite Stjepana u ulozi oca, deluje li vam spremno za tu ulogu?

- Apsolutno mogu. Znam da će jednoga dana biti divan i brižan otac.

Kako se Stjepanu dopada novi singl, planira li i njega da izvodi na svom violončelu pred publikom, poput “Bižuterije”, koju je izveo na koncertu na kome ste se upoznali?

- To je bila šala. Nećemo da mešamo privatno i poslovno. Naravno da Stjepana pitam za mišljenje u vezi sa pesmama, kao i svake stvari koja mi je bitna, ali poslovno smo ipak odvojeni.

Svi se slažu da izgledate bolje nego ikada, zračite seksepilom. Kako se Stjepan nosi sa tim?

- Kada pored sebe imate osobu kojoj bezuslovno verujete i u čiju ste ljubav apsolutno sigurni, takve komentare shvatate kao kompliment, nikako kao pretnju. Što se mene tiče, osećam se dobro, štaviše, bolje nego ikada, pa se to nekako odražava na sve što radim. Osećam veliko samopouzdanje i sigurnost. Više nego ikada sigurna sam u sebe, svoj izbor i odluke. Sve to zajedno za rezultat ima da izgledate onako kako se osećate.

Pokazuje li vaš verenik znake ljubomore i kako je ispoljava?

- Naravno, ali sve je to u granicama ljubavi. Zdrava ljubomora je nešto što svaka žena pomalo voli. Stjepan je izrazito romantičan muškarac, koji me uvek iznenadi nekim činom ljubavi, nekim znakom pažnje. Moram da priznam da sam uz njega zavolela romantiku, kojoj ranije nisam bila sklona. Uvek je originalan i šarmantan.


Dozvolite li i vi sebi poneki ljubomorni ispad?

- Ranije sam možda dozvoljavala, ali više ne. Ne bih mogla da budem u vezi sa nekim u čiju vernost ili ljubav nisam sigurna. Po tom pitanju sam isključiva. Ljubav, poštovanje i bezuslovno poverenje veoma su mi važni kod partnera, jer to je ono što i sama dajem. Ljubomora koja je slatka je prihvatljiva, a sve što prelazi neke normalne granice odraz je nezadovoljstva i nesigurnosti.

Pre mesec dana proslavili ste godišnjicu veze. Da li ste pre godinu dana verovali da će vaša romansa trajati?

- Ni u jednu vezu ne ulazim tako što kalkulišem, već čistog srca i najiskrenijih namera. Verujem u nas dvoje od početka, zajedno smo prošli mnogo prepreka, priča, podmetanja i sličnih situacija, ali smo ostali primer da prava ljubav na kraju uvek pobeđuje. Naša je pobeđivala toliko puta do sada i nastavlja da pobeđuje svakog dana sve više i jače.

Stariji ste i iskusniji za godinu dana. Koliko je vaš odnos danas drugačiji u odnosu na početak i u čemu vidite pozitivne promene?

- Meni godine i vreme ništa ne znače, za mene su to samo puki brojevi, ali moram da priznam da i te kako imaju veze sa promenama u emotivnom sazrevanju i sa samopouzdanjem. Danas volim svoje mane, prihvatam kritiku, učim iz svojih grešaka i donosim hrabrije odluke. Ljubav vas menja, vaše emocije i srce sada razmišljaju udvoje.

Koliko je Stjepan spreman da menja svoje principe zbog vas? Da li vam je nekada to priznao?

- Naravno. Kada nekoga volite, menjate se za oboje, za vas, za vašu ljubav i budućnost. Veza je odnos i poštovanje dvoje ljudi, da bi ona uspela, potrebno je uzajamno menjanje i prihvatanje.

Osećate li i dalje “leptiriće”?

- Ljubav koja nas je povezala veže nas i danas. Uvek se iznova zaljubim u neku njegovu osobinu. Leptirići i dalje lete oko nas, u svim bojama ljubavi i života.

Iako je verenički prsten dugo na vašoj ruci, ističete da vas brak ne zanima. Zbog čega ne želite da stanete pred oltar sa čovekom koga volite?

- Zato što ljubav nema veze sa brakom. Meni je važno pripadanje dušom i srcem. Papir je samo papir, i on trpi svašta, dok srce ne trpi. Ono oseća i prihvata samo čiste emocije i ljubav. To je za mene brak, ljubav koja se oseća i živi, a ne papir koji se potpisuje.

Slažu li se sa tim vaši roditelji?

- Apsolutno. Moja sreća im je najbitnija.

Zbog profesionalnih obaveza često ste razdvojeni. Odražava li se to na vaš odnos?

- Rekla bih da nas udaljenost na neki čudan način spaja. To iščekivanje svakog novog susreta uvek iznova probudi slatke emocije. Ali tuga zbog odlaska uvek je ista.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Petar Vilović, Ivan Pavliš
Tagovi: jelena rozga

Najnovije vesti