Severina otvoreno o svojoj porodici: Obožavam Igora, zahvalna sam Bogu što on brine o meni i Aleksandru

Severina otvoreno o svojoj porodici: Obožavam Igora, zahvalna sam Bogu što on brine o meni i Aleksandru

Autor: | 09/08/2016

0

Početkom jula predstavila je singl "Silikoni" koji je snimila sa reperkom Sajsi MC, a onda se sa prijateljicama zaputila na kratak odmor. Severini svakako ne manjka tog "ženskog vremena" otkako je u braku sa fudbalskim menadžerom Igorom Kojićem, koji zajedno sa sinom Aleksandrom njen privatni svet čini čarobnim i savršenim.

U intervjuu za Hello! pop diva prepričava detalje njene bračne svakodnevice i otkriva da je, čim je izgovorila sudbonosno "da", odlučila da promeni i životne prioritete.

Koliko se Severina Kojić razlikuje od Severine Vučković?

- Severina Kojić ima duhovitog, pametnog i dobrog supruga kojeg obožava. Igor je suprug i očuh za poželeti. Svaki put kad ga vidim koliko brine o nama zahvalim Bogu. Uz njega sam dobila još jednu porodicu koja me je od prvog dana prihvatila kao nekog svog. Dragan i Olja su najslađi par koji poznajem. I najsrećniji. U našem domu sve pršti od ljubavi i zafrkancije. Moji ljudi, predivni, iskreni. Moja porodica.

Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je podelila zajedničku fotografiju sa odmora na kojoj se vidi da ste gotovo podetinjile sa ostalim prijateljicama. Nedostaje li vam vreme za prava ženska druženja od kada ste u braku?

Uvek sam srećna kad se sretnem s prijateljicama. To su posebni trenuci puni smeha, emocija i pesama. Imam jednu malu žensku družinu čija je duša Iva Balent, koja nas drži na okupu. Neizmerno sam srećna što stvaramo lepe uspomene. Prijatelji su najveće bogatstvo. Volim i druženja sa kolegama, jer se sa njima najbolje razumem i najbolje pevaju. Presrećna sam kad vidim kako se moj sin lepo igra sa decom moje kume Andree Čermak. To nam je bila želja još kad smo bile devojke. Srca su nam zaista puna radosti. To podstičem i kod Aleksandra, da već sada gradi i čuva svoja prijateljstva.

Šta ćete obući za Guču?

- U Guči se ne nosi Gucci.

Ostatak intervjua pročitajte u štampanom izdanju magazina HELLO! koji je u prodaji.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Jelena Balić
Tagovi: severina kojić