Ilda Šaulić: Nisam zahtevna trudnica

Ilda Šaulić: Nisam zahtevna trudnica

Autor: | 09/08/2016

0


Folk pevačica Ilda Šaulić broji sve manje do trenutka kada će postati mama.

Ćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića u oktobru će roditi devojčicu, a dolasku na svet novog člana porodice najviše su se obradovali budući roditelji - Ilda i njen izabranik - biznismen i bivši fudbaler Bojan Vučković.

- Nisam zahtevna trudnica, ali kako vreme odmiče neke svakodnevne aktivnosti menjaju se u skladu sa okolnostima - kaže za “Novosti” Ilda Šaulić.

- Usporila sam ritam, počela sam više da se odmaram i da se zdravo hranim. Naravno, morala sam da otkažem neke poslovne obaveze i sportske aktivnosti koje sam redovno upražnjavala. Već sam u osmom mesecu trudnoće i imam jasnu listu prioriteta, pa se trudim da se ne forsiram previše, što sam ranije znala da radim.

Iako se spekulisalo da će se poroditi u Italiji Ilda kaže da je Beograd pravo mesto:

- Ovde živi moja porodica, tu su mi svi prijatelji, kao i doktorka koja mi vodi trudnoću, tako da je potpuno normalno da se porodim u Beogradu. Što se ostalih stvari tiče, odavno sam naučila da su želje samo orijentir, a da život ume da napravi neočekivane zaokrete. Trudim se da ne planiram previše - poručuje Ilda i dodaje da će do venčanja ali i svadbe doći spontano.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin
Tagovi: ilda šaulić

Najnovije vesti