Mladoženju zezali da je već izgubio ženu: Evo kako su Marijana i Nemeš rekli sudbonosno "da"

Mladoženju zezali da je već izgubio ženu: Evo kako su Marijana i Nemeš rekli sudbonosno "da"

Autor: | 10/08/2016

0

Marijana Kovačević (32) i Nikola Nemešević (27) venčali su se u zgradi opštine u Novigradu u Istri, a izašli su odvojeno kako bi izbegli fotografe. Mladoženju su čak i prijatelji zafrkavali da se tek oženio, a već je izgubio suprugu.

Par, koji je strastvenu romansu još pre pet godina započeo pred kamerama u rijalitiju Veliki brat, na svadbu je zvao samo dvadesetak ljudi, a ni Marijanina ni Nemešova porodica nisu se pojavili na venčanju u Istri.

Mladenci su na najvažniji dan u svojim životima bili opušteni, pa su se ujutro prošetali gradom i pili kafu.

Nemeša su na venčanje dopratili prijatelji, s kojima je dobro raspoloženi mladoženja iz Požarevca nazdravljao Marijanu je u stopu pratila ćerka Korina (7), koju je pobednica prvog regionalnog Velikog brata dobila u braku sa šibenskim pomorcem Ivanom Čvrljkom. Kninjanka ga je odmah posle rijalitija ostavila zbog pet godina mlađeg Srbina.

Mladenci su sve goste na vreme obavestili o pravilima oblačnja jer su svi, osim nekoliko izuzetaka, od glave do pete bili obučeni u belo.

Pošto su izmenili bračne zavete, opštinom se prolomio gromoglasan aplauz. Radoznali prolaznici, koji su juče svedočili skromnom venčanju u Novigradu, kažu da su pre dolaska mladenaca njihovi prijatelji užurbano prskali salu osveživačem od lavande, čiji se opojan miris osetio čak i na ulicama.

Marijana i Nemeš u Istri su poslednje dve nedelje, a tamo su u najstrožoj tajnosti planirali svadbu koja je iznenadila mnoge, jer je par često raskidao i mirio se.

- Odnos im je bio turbulentan, ali njihova ljubav nikad nije bila pod znakom pitanja - rekao je njihov prijatelj.

Marijana je 2014. ostavila Nemeševića jer joj je, izjavila je tad, ponestalo strpljenja za održavanje veze na daljinu.

- Imala sam najbolje namere i zaista sam dala sve od sebe, ali raskid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala - rekla je tad Marijana u televizijskom intervjuu.

Sa Nemešom ipak je ovog proleća obnovila romansu. On se od prvog dana odlično slagao s Marijaninom ćerkom iz prvog braka, a zbog ljubavi je dugo živeo na dve adrese, zagrebačkoj i beogradskoj.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP facebook/Nikola Nemešević

Pročitajte još

Najnovije vesti