Božo Vrećo: Ne bežim od sudskog procesa

Božo Vrećo: Ne bežim od sudskog procesa

Autor: | 10/08/2016

0


Nakon odustajanja iz predstave "Koštana", muzičar i glumac u predstavi Božo Vrećo je u razgovoru za N1 prvi put otkrio svoju stranu priče.

Vrećo je nakon odustajanja iz predstave "Koštana" u režiji Kokana Mladenovića podigao veliku medijsku prašinu, s obzirom da članovi ekipe koja radi na ovoj predstavi nisu bili nimalo blagi na rečima prema njemu.

- Tek sada sam smogao dovoljno snage da ispričam priču koja je vezana za moje zdravstveno stanje. Nikada nisam bio suočen sa situacijom kada moram da odustanem od nekog projekta radi mog zdravlja. To se nažalost sada desilo i ja ne mogu da krivim nikoga tu. Splet okolnosti, moj odnos sa rediteljem nije bio u harmoničnom stanju. Sve što se dešavalo u vezi sa predstavom nije vodilo nečemu čemu sam se nadao - kazao je Vrećo za N1 i dodao kao nije želeo da priča na "sva zvona" o svojoj bolesti.

- Kada imate epilepsiju, pokušavate da to držite u tajnosti i trudite se da vas ništa ne može dovesti u to stanje da morate pričati o tome. To je bolest koja nije izlečiva i s kojom se borim od 18. godine. To nije nešto od juče i ja na to ne mogu da utičem - dodao je i istakao da je cela atmosfera rezultovala prevelikim pritiskom i stresom.

Na pitanje da li je znao da u slučaju odustajanja iz predstave mora ispostaviti novčanu naknadu, Vrećo je kazao:

- U samom ugovoru postoji jedna od tačaka, jer nikada ne bih potpisao ugovor koji nema takvu jednu tačku. Radi se o tome da ako se ne osećate dobro da se možete povući iz projekta i platiti određeni iznos zbog toga. Ja sam taj ugovor potpisao svesno i krenuo sam sa celim procesom potpisujući takav ugovor. Ukoliko dođe do sudskog procesa, tu sam i ne bežim od svega toga. Jedini razlog mog izlaska je zdravstvena situacija - poručio je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs print screen