Veličanstven i u porazu: Novak ostao u Riju da bodri naše sportiste (foto)

Veličanstven i u porazu: Novak ostao u Riju da bodri naše sportiste (foto)

Autor: | 11/08/2016

0

Novak Đoković, na iznenađenje mnogih navijača širom sveta, izgubio je u prvom kolu Olimpijskih igara od Huana Martina del Potra.

Svi ćemo dugo pamtiti njegove suze po završetku meča, ali Novak je uprkos svemu, rešio da ostane i podrži naš tim do kraja.

Always humble in victory and dignified in defeat. You have the heart of a true champion. Thank you for being such an inspiration @DjokerNole. ❤️

Фотографија корисника #NoleFam ♡ (@novakdjokovicfan) дана 7. Авг 2016. у 8:47 PDT

Naime, iako se na društvenim mrežama nije oglašavao od ovog, kako sam kaže, veoma teškog poraza, njegovi fanovi ugledali su ga na tribinama tokom utakmice srpskih košarkaša sa reprezentacijom Francuske.

I have no words. So painful. I love you Nole and always will.

Фотографија корисника #NoleFam ♡ (@novakdjokovicfan) дана 7. Авг 2016. у 7:57 PDT

Iako se na društvenim mrežama nije oglašavao od ovog, kako sam kaže, veoma teškog poraza, njegovi fanovi ugledali su ga na tribinama tokom utakmice srpskih košarkaša sa reprezentacijom Francuske, prenosi pink.rs.

Jedan od fan profila prvog reketa sveta objavio je na društvenoj mreži Insatgram fotografiju na kojoj Nole vatreno navija za naše košarkaše u društvu Viktora Troickog.

- Podržava svoj košarkaški tim - stoji u opisu fotografije.

Podsetimo, Novak je rešio da odustane od masters turnira u Sinsinatiju, te ćemo imati priliku da ga na terenu vidimo tek na poslednjem Grend Slemu ove godine, US Openu.

Supporting their basketball team. ?

Фотографија корисника #NoleFam ♡ (@novakdjokovicfan) дана 10. Авг 2016. у 3:48 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News

Pročitajte još