Isidora Bjelica: Čudo me je spasilo od sigurne smrti

Isidora Bjelica: Čudo me je spasilo od sigurne smrti

Autor: | 15/08/2016

0


Rođena Sarajka, Isidora Bjelica, sa stidljivim osmehom koji, uprkos proživljenim nedaćama, krasi njeno lice, prvo je u porodičnoj kući na moru boravila sa suprugom Nebojšom Pajkićem i decom, a potom su ih "zamenili" njeni roditelji, sa kojima je nedavno doživela veliki stres, što je ekskluzivno ispričala za naš magazin.

Ekipu magazina "Hello!" dočekala je srdačno i bez zadrške je govorila o problemima sa kojima se suočavala. Ekskluzivno za naš magazin pristala je da nagovori oca, nekadašnjeg slavnog šahistu i novinara Dimitrija Bjelicu, da se prvi put za medije fotografiše sa njom.

Kako provodite odmor sa roditeljima u vašoj kući u Crnoj Gori?

- Povukla sam se ovde i to mi jako prija. Ovo je kuća koju je moj deda po ocu sagradio pre četrdeset pet godina, kada je zbog previše slobodoumnog razmišljanja penzionisan. Bio je pukovnik, prvoborac, idealista. Ovo je sada mesto gde imam priliku da se družim i sa braćom od strica, koji žive u Kanadi i koje retko viđam, kao i sa sestrom Majom. Život je miran, pišem, šetam, kopam po bašti, a na kupanje idem tek u sedam uveče. Prosto, živim sa prirodom.

Nedavno, vi i vaši roditelji bili ste žrtve fizičkog napada u Crnoj Gori.

- Da, istina je. Pre nekoliko dana čovek me je zamalo ubio zbog parking-mesta. I mene i moje stare roditelje. Nisam zadovoljna kako sam reagovala. Plakala sam umesto da ostanem mirna ili se smejem. Kada se takve stvari dese, ja budem sigurna da je nešto u meni privuklo tu frekvenciju i umesto da upadam u ulogu žrtve, radim ozbiljniji detoks.

Ostatak intrigantnog intervjua pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji do 21.avgusta.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!/Boško Karanović
Tagovi: isidora bjelica