Ana i Vlade Divac: U žiži glasina

Ana i Vlade Divac: U žiži glasina

Autor: | 15/08/2016

0


Košarkaška legenda, a sada predsednik „Olimpijskog komiteta Srbije“ Vlade Divac i njegova supruga Ana nedavno su otputovali u Rio de Žaneiro, gde će narednih sedmica bodriti naše sportiste na „Olimpijadi“.

Dok u Brazilu uživaju u takmičenjima najvećih sportista današnjice, domaći mediji objavili su vest da se poznati supružnici razvode, te da je njihova brakorazvodna parnica već pri kraju.

Međutim, u kratkom telefonskom razgovoru Ana nam je iz Rija oštro demantovala ovu vest jer je u njenom braku sve u redu.

Od kada su se vratili u Srbiju, proslavljeni košarkaški as i njegova supruga nekoliko puta bili su u centru skandala, ali ih to nije obeshrabrilo da nastave svoju misiju.

Pored mnogobrojnih poslova koje obavljaju, oni su prvenstveno posvećeni humanitarnom radu u svojoj fondaciji “Ana i Vlade Divac”, koju su osnovali 2007. godine i zahvaljujući kojoj je nekoliko stotina hiljada ljudi dobilo odgovarajuću pomoć.

- Verujem da naš život vredi onoliko koliko unosimo radosti u tuđe živote, jer, inače, ništa ne bi imalo smisla. Sve u životu je prolazno, pa kada je već tako, smatram da bi trebalo da radimo dobre stvari - rekla je nedavno gospođa Divac u intervjuu za „Hello!“.

Ona se tom prilikom osvrnula i na mnoge životne izazove sa kojima se svakodnevno suočava kao majka troje dece, kao i na njen brak koji traje više od dve i po decenije.

U skladnoj zajednici, Vlade i njegova supruga dobili su dvojicu sinova - dvadesetpetogodišnjeg Luku i dvadesetdvogodišnjeg Matiju, kao i osamnaestogodišnju Petru, koju su usvojili 1999. godine.

Dok su stariji sinovi već otišli iz roditeljskog doma na školovanje u Sjedinjene Američke Države, gde stariji Luka završava režiju, a Matija produkciju, najmlađa Petra ovog leta takođe odlazi stopama svoje braće na studije umetnosti.


- Ta faza kada deca odlaze od kuće za roditelje je možda i najteža. Zove se sindrom praznog gnezda i traje oko tri meseca. Kada je Luka odlazio na fakultet, plakala sam kao da ga šaljem na ratište u Avganistan. Mislila sam da će mi biti lakše sa Matijom, ali podjednako sam patila. Kako će mi biti kada Petra bude otišla, još ne smem da razmišljam, jer je najmlađa, žensko je i prema njoj svi imamo specijalan i zaštitnički odnos - tvrdi Ana i kaže da će odlazak najmlađe Petre označiti novu fazu u njenom braku.

- Vlade i ja ćemo ponovo početi da se zabavljamo. Šalu na stranu, biće interesantno jer oboje vodimo dinamičan život i međusobno se podržavamo. Svako od nas radi ono što voli i nemamo praksu da sve radimo zajedno. Svakako će naš život od jeseni biti nova avantura - objasnila je nedavno gospođa Divac.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Arhiva Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti