Ivana Selakov: Sa "tezge" na Bali

Ivana Selakov: Sa "tezge" na Bali

Autor: | 25/08/2016

0

Pop pevačica Ivana Selakov i ovo leto provodi radno. Uglavnom nastupa u Srbiji i na crnogorskom primorju, gde se leti sjati gotovo cela srpska estrada. Ali već u septembru pevačica planira da spakuje kofere i da s verenikom Predragom Mirkovićem otputuje na Bali, gde su bili na odmoru i prošle godine.

- Non-stop nastupam, tako da se ovog leta nisam nijednom okupala u moru - rekla je Ivana Selakov za Novosti.

- Videla sam more samo izdaleka. Jedva čekam da otputujem na Bali. Volim daleke, egzotične destinacije. Sve mi tamo prija - klima, hrana, ljudi, a o rajskim plažama da i ne govorim. Zato smo rešili da ponovo odemo na Bali, a septembar i februar su nam uglavnom rezevisani za odmor.

Po povratku sa Balija Ivana planira da promoviše spot za novu pesmu "Dobrodošao među bivše" koji je u maju snimila na još jednoj egzotičnoj destinaciji - Madagaskaru. Ističe da je jedina pevačica iz Srbije koja je radila video-klip u ovoj ostrvskoj zemlji u Indijskom okeanu. Ivana je snimila nekoliko uspešnih dueta u karijeri, a samo sa Acom Lukasom tri. Na pitanje da li planira još neki duet, Ivana kaže:

- Nedavno sam dobila odličnu pesmu i rekla sam Aci Lukasu u šali da bismo mogli da je snimimo, jer nam dueti baš idu od ruke. Budući da smo oboje ovog leta zauzeti nastupima i da smo se sretali samo u prolazu u Budvi, zasad od dueta neće biti ništa. Ali nikad se ne zna, možda ga snimimo kasnije ili sledeće godine. Nismo ni pretpostavili da će pesma `Omaklo mi se` tako dobro proći, ali, eto, omakao nam se hit. Možda se to nanovo dogodi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook/ Ivana Selakov Officia
Tagovi: Ivana Selakov