Sa ovim košarkašem je Filip Živojinović proslavio "10 godina ljubavi"! (foto)

Sa ovim košarkašem je Filip Živojinović proslavio "10 godina ljubavi"! (foto)

Autor: | 25/08/2016

0

Filip Živojinović našao se na slavlju naših olimpijaca, gde je proslavio godina prijateljsta, odnosno ljubavi, kako je sam komentarisao, sa Milošem Teodosićem.

Filip se fotografisao sa proslavljenim srpskim košarkašem koji se vratio iz Rija sa srebrnom medaljom, a u opisu fotografije je napisao:

- Deset godina ljubavi.

On košarkaša moskovskog kluba CSKA poznaje tačno deset godina, a na ovo prijateljstvo je veoma ponosan.

10 godina ljubavi !

Фотографија корисника Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) дана 25. Авг 2016. у 9:09 PDT

Muški košarkaški tim, zajedno sa odbojkašicama, zakupio je jedan poznati splav, gde su do rane zore proslavljali srebrne medalje. Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić doveo je atmosferu do usijanja kada se latio mikrofona i zapevao pesmu "Okuj me, care" Halida Bešlića, a njegovi saigrači su zajedno sa kapitenom zapevali taj hit. Uz hitove Milice Pavlović i Darka Lazića, veselili su se svi prisutni, posebno košarkaši Vladimir Štimac i Nikola Kalinić, koji su sa ostalim članovima tima uživali u dobroj muzici. Devojke su najviše prilazile Štimcu i Bogdanu, koji su na sve moguće načine želeli da se s njima fotografišu. Odbojkašice su slavile, a u jednom momentu napravile su pravu pometnju kada su zapalile vatromet.

Na drugom kraju grada, bronzane košarkašice su sa Draganom Đilasom slavile medalju u restoranu. Najveselija je bila Milica Dabović. Atmosferu je do usijanja, uz pevače, dovodila i Marina Maljković, koja je naručivala svoje omiljene pesme i devojke podizala na noge.

Vaterpolisti su, kao i prošle godine posle osvojenih medalja, zlatne medalje slavili u kafani na Čuburi. Zlatni vaterpolisti su u provod poveli svoje supruge, koje su celu noć bile s njima. Gojko Pijetlović je došao u pratnji supruge Ive, a Andrija Prlainović je poveo suprugu Ivanu. Uz tamburaše, roštilj i rakiju slavili su do zore.

Miroslav Raduljica nije se preksinoć odvajao od svoje devojke, odbojkašice Stefane Veljković. Iako su i u Riju često bili zajedno, nisu se umorili od razmenjivanja nežnosti. Golupčići su bili zagrljeni tokom cele večeri, igrali su, skakali, a Stefana nije želela da se odvoji od dragog. Košarkaš Bogdan Bogdanović je za Raduljicu i Stefanu tražio Luisovu Mećavu, čime je želeo da nagovesti da im je vreme za svadbu.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP instagram/Filip Zivojinovic