Jelena Đoković očarana Zijom: Hvala ti moj mali anđele što si ispunila moj život ljubavlju i radošću (video)

Jelena Đoković očarana Zijom: Hvala ti moj mali anđele što si ispunila moj život ljubavlju i radošću (video)

Autor: | 26/08/2016

0

Jelena Đoković putem Instagrama pohvalila je mladu muzičarku Ziju Viktoriju, koja je napisala pesmu za njenog supruga, najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Ovoj 11-godišnjoj devojčici svi predviđaju sjajnu budućnost i impresivnu karijeru. Počela je da svira gitaru kada je imala samo šest godina, a sa sedam je počela da piše pesme. Pored toga što je neverovatno talentovana, ona je ima i ogromno srce. Sav prihod od prodaje njenih pesama odlaze humanitarnim organizacijama.


Nije ni čudo što je Zia oduševila i Đokoviće. Napisala je i snimila pesmu "Believe", a novac koji od nje zaradi namenjen je fondaciji "Novak Đoković".


- Celo leto je provela pevajući i skupljajući novac za decu... Prosto je obožavam. Tako sam ponosna na nju, da je gledam kako izrasta u predivnog čoveka. Svoju muziku koristi kako bi promovisala prave vrednosti - napisala je Jelena i dodala:

- Hvala ti moj mali anđele što si ispunila moj život ljubavlju i radošću. Volim te i mnogo sam ponosna na tebe. A sada si naučila i da pleteš pletenice u kosi.

Đokovići već dugo poznaju Ziju, a pre dve godine Novak ju je predstavio na konferenciji za medije na US openu, a ovaj potez oduševio je javnost.

Kada je Novak prošle godine osvojio Australijan open, Zia mu je napisala pesmu "We are Champions".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti