Kristina Radenković: Muškarci ne bi smeli da zanemare brigu o bebi

Kristina Radenković: Muškarci ne bi smeli da zanemare brigu o bebi

Autor: | 29/08/2016

0

Poznata glumica i voditeljka Kristina Radenković sa rođenjem kćerke Tare promenila je mnoge životne navike i stekla novu rutinu u kojoj uživa zajedno sa verenikom Nikolom Radojevićem. Ovog leta, ponosna majka sa svojom mezimicom svakodnevno odlazi u duge šetnje Tašmajdanom, što za obe predstavlja poseban deo dana.

- Često odlazimo u park kod Vukovog spomenika ili na Tašmajdan i to nam je najlepši deo dana. Kao svaka beba, Tara u to vreme spava jer je na svežem vazduhu, dok je za mene to najbolji vid treninga. Pošto guram bebu od osam i po kilograma zajedno sa kolicima fizički mi je prilično naporno - počinje priču Kristina.

- Moja kćerka veoma je napredna i velika beba, pa tako izgledom podseća na bebe koje su bar dva meseca starije od nje. Takođe, veoma je dugačka za svoj uzrast i već uveliko sedi, a tu je "povukla" na tatu, pošto je on visok skoro dva metra.

Atraktivna voditeljka kviza "Slagalica" tvrdi da svakim danom sve više uživa u majčinstvu i da je njena kćerka svakim danom sve zanimljivija.

- Prva dva-tri meseca imala sam priliku da se uverim u izjave drugih mama da beba samo gleda kroz tebe i da nema nikakvu reakciju osim povremenog osmeha, koji može da bude i samo reakcija mišića. Međutim, sada već reaguje i na mene i na Nikolu, i svakim danom sve je interesantnija. Obožava i naše pse i mačku i mnogo želi da ih drži i da se igra sa njima, ali je, nažalost, životinje nisu tako otvoreno primile kao ona njih. Ljubomorne su što neko odvlači pažnju sa njih i žele da budu u centru pažnje, tako da oko njih imam više posla nego oko bebe - iskrena je Radenkovićeva, koja tvrdi da je njen verenik vrlo posvećen otac.

- Nikola je žarko želeo porodicu, pa se i sada ponaša u skladu sa tim. On je super tata koji mi pomaže u svim poslovima oko kćerke, što je veoma važno za ženu. Zahvaljujući njemu mogu da se odmorim, i potpuno sam spokojna kada je on sa našom kćerkom. Takođe, ne čeka da mu kažem da Tara treba da se kupa ili da se presvuče, već sam to radi kada vidi da je potrebno. Ali ja mislim da je većina očeva takva, mada verovatno ima i drugačijih primera, ali ih ja ne poznajem. Smatram da niko ne bi smeo sebi da dozvoli da ne brine o svom detetu samo zato što je muško.

Iako uživa u novoj životnoj etapi koju je donelo rođenje kćerke, Kristina nije zapostavila svoj posao, pa je još početkom leta počela ponovo da vodi kviz "Slagalica", a nada se da će u septembru biti angažovana i u novim projektima na Radio-televizije Srbije".

- Rođenje kćerke dalo mi je nov poslovni elan i sada sam spremna za nove izazove. Nadam se novim projektima na Radio-televiziji Srbije, a osim toga sa Ivom Štrljić počela sam da pišem tekst za novu predstavu koju ćemo realizovati naredne sezone. Nikola i ja smo dobro organizovani, tako da naša kćerka nikada ne pati zbog mog odsustva. Za sada nam pomažu njegova i moja mama, mada planiramo da uskoro angažujemo dadilju kako ne bismo njih maltretirale, jer su obe i dalje zaposlene - iskrena je ponosna majka koja kaže da najviše uživa kada ona i suprug sami brinu o Tari.

- Ne dolaze nam često ni članovi moje ni njegove porodice, jer smo nas troje stvorili naš mali svet i najlepše nam je kada smo sami. Jako smo se dobro snašli u svim poslovima oko bebe, pa nam je retko potrebna pomoć drugih - zaključuje ponosna majka petomesečne devojčice.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!/Mirko Tabašević