Katarina Radivojević: Postoje žene koje misle da im nešto fali ako nisu u braku

Katarina Radivojević: Postoje žene koje misle da im nešto fali ako nisu u braku

Autor: | 29/08/2016

0

Dok je ranije sebe posmatrala kao "vetar koji se vezati ne može" i vagabunda kog ne drži mesto, Katarina Radivojević (37) je nakon dugogodišnjeg "singl" staža zaključila da bi se rado "primirila" kraj nekog.

Kao lepoj i uspešnoj ženi sigurno joj nije teško da nađe jednako lepog i uspešnog muškarca, ali romantičarka u duši koja čeka pravu i veliku ljubav ne želi tek tako da se skrasi. A čaršijska zapitkivanja o tome kad će da se uda i pravi decu samo je nerviraju, rekla je Katarina za "Svet".

- Udaja vas ne definiše kao uspešnu ženu. Ona je stvar odluke i pravog trenutka, koji se meni još uvek nije dogodio. Ali to ne znači da neće. Kakvu sreću donosim onima koji su prošli kroz moj život, verujem da i mene čeka iskrena i prava ljubav. Ono što me opterećuje u vezi sa tim jeste pritisak sredine koji se vrši na žene mojih godina da se što pre udaju i postanu majke. Sama sebi ga nikad nisam nametala, ali kad dođem u Srbiju, čujem samo pitanja – imaš li nekog, kad misliš da se udaš i praviš decu.

Na pitanje kada planira da se uda, Katarina kaže:

- Ne mogu na silu da nađem nekog i udam se samo zato što je vreme za to. Postoje žene koje misle da im nešto fali ako nisu u braku, a meni je od toga važnije kakav sam čovek. Smatram da sam u životu mnogo toga uradila, da nisam uludo trošila dane u provodu i ludovanju. Još se nisam usudila da imam dete jer verujem u ideal zdrave porodice, koliko god ona da traje.

Ona je rekla i šta je za nju idealna porodica.

- To su dvoje koji se vole i imaju decu kao plod te ljubavi. Dok mi se takva ljubav ne desi, neću ni da razmišljam o deci.

Na pitanje da li do sada nije naišla na muškarca sa kojim je poželela decu, ona kaže:

- Nikad nisam išla u tom pravcu, uvek sam vrlo iskrena sa partnerima. Poslednjih godina se ni ne zabavljam, teško ulazim u veze. S vremenom valjda naučite da ne produbljujete odnos s nekim ako u startu vidite da on nema budućnost. Kad partneri imaju iskrene namere jedno prema drugom, nema problema.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Sever Zolak