Italijanski mediji i dalje nagađaju: Brak Novaka i Jelene Đoković uzdrmala lepa Indijka?

Italijanski mediji i dalje nagađaju: Brak Novaka i Jelene Đoković uzdrmala lepa Indijka?

Autor: | 30/08/2016

0

Italijanski mediji tvrde da je Jelena zbog Novakove navodne prevare s Dipikom Padukone tražila razdvajanje računa na kojima je bogatstvo od 140 miliona dolara

– Povreda nije bila razlog moje loše igre u Vimbldonu. Imao sam privatnih problema u tom trenutku. To su životno izazovne situacije koje sam sada prevlazišao, a ojačale su me. Taj je period iza mene i idem dalje – izjavio je Novak Đoković u intervjuu za talijanski La Gazzetta dello Sport i podstakao glasine da je taj lični problem zapravo mogući razvod od supruge Jelene.

Italijanski mediji, uz dosta ograđivanja, pišu da je teniser iz trećeg kola Vimbldona ispao jer mu je supruga neposredno pre turnira zapretila razvodom, i to zbog njegove navodne afere s najplaćenijom indijskom glumicom Dipikom Padukone. Novak je u njenom društvu uživao u Los Anđelesu u martu kada su ih paparaci snimili dok su zajedno odlazili s večere iz restorana “The Nice Guy”. Nedugo posle toga Novak je tvrdio da je 30-godišnja glumica njegova i Jelenina prijateljica.

 

Ali, Jeleni i nije tako bliska prijateljica jer, tvrde italijanski mediji, baš zbog Dipikine bliskosti s njenim mužem Jelena je zatražila da se njen bankovni račun razdvoji od Novakovog.

Da li je njihov odnos prijateljski ili ljubavni, nije komentarisla ni Dipika, koja s Novakom sigurno ima dosta zajedničkih tema jer je do 20 godine bila u indijskoj badminton-reprezentaciji i dolazi iz sportske porodice. Napustila je sport zbog modelinga, a ove godine Forbs ju je sa ukupnom zaradom od 10 miliona dolara uvrstio na listu deset najplaćenijih glumica sveta.

Domaći mediji ne veruju da je brak Jelene Ristić i Novaka Đokovića uzdrmala afera sa bolivudskom glumicom, jer su uvek važili za složan i zaljubljen par. Upoznali su se kao 17-godišnjaci, a Novak ističe da ga je supruga osvojila osmijehom.

– Hvala Bogu što smo se sreli pre mojih velikih uspeha jer znam da je Jelena sa mnom zbog mene, a ne zbog mog novca i slave. Ona mi je najveća podrška – ističe Novak čije bogatstvo iznosi 140 miliona dolara. U vreme dok je Novak počinjao svoj uspon na ATP listi Jelena je bila na studijama ekonomije u Milanu i tada su se retko viđali jer nisu imali novca za avionske karte. Kada su počeli zajednički život u Monte Karlu, Jelena se zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji i u tom periodu doktorirala je menadžment, a uskoro i postala direktorka Fondacije Novak Đoković.

U septembru 2013., dok su u helikopteru leteli nad Provansom, Novak je zaprosio Jelenu, a venčanje se održalo sledeće godine na Svetom Stefanu. Iste te godine dobili su sina Stefana kojeg drže podalje od medija, želeći da mu osiguraju što normalnije detinjstvo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/guliver/getty