Igor Lazić: Suzana i ja zajedno smo sedam godina i naša veza još je čvršća

Igor Lazić: Suzana i ja zajedno smo sedam godina i naša veza još je čvršća

Autor: | 02/09/2016

0

Muzičar Igor Lazić Niggor i njegova supruga Suzana Pažin romantičnom večerom na obali mora obeležili su godinu dana od kada su se jedno drugom zakleli na večnu vernost.

Niggor (45) je prošlog leta opravdao titulu jednog od najšarmantnijih Crnogoraca s javne scene kada je na dan rođendana svoje izabranice Suzane Lazić (31) odlučio da s njom uplovi u bračne vode, piše Story.

Suzana i Igor ovog leta obeležili su prvu godišnjicu bračnog života na obali Jadranskog mora. Naime, muzičar zbog poslovnih obaveza veći deo leta boravi u Crnoj Gori, a njegova supruga pridružila mu se na nekoliko nedelja pa su zajedno uživali na primorju i upriličili slavlje.

- Imali smo intimnu proslavu, zapravo večeru za nas dvoje u jednoj konobi u Prčnju uz vino i ribu. Suzana je bila sa mnom 20 dana u Kotoru i zajedno smo uživali u lepotama Boke. Nažalost, morala je da se vrati u Beograd zbog obaveza, a ja ostajem do kraja avgusta, što zbog posla što odmora – kaže Niggor.

Foto: Privatna arhiva

Iako nakon sklapanja braka mnogi parovi promene neke navike koje su do tada imali ili drugačije posmatraju svoj odnos s partnerom, to se nije desilo sa Suzanom i Niggorom. Veliku želju da se ostvare u ulozi roditelja gaje već duže vreme.

- Suzana i ja zajedno smo sedam godina i naša veza još je čvršća otkako smo u braku, a potomstvo kojem se nadamo krunisaće našu ljubav – objašnjava muzičar.

Kako su i ranije govorili, prioritet su im porodica i naslednici, ali dok se to ne ostvari, njih dvoje uživaju u zajedničkom vremenu. Šarmantni Crnogorac nikada nije krio koliko ga je Suzana opčinila, kao i da je tajna uspeha njihove veze upravo u tome što postepeno grade budućnost zahvaljujući razumevanju koje imaju jedno prema drugome.


- Gledamo da se ne svađamo, mada je to normalna stvar i ponekad dobra, čisto da shvatimo gde grešimo i tako još bolje izgradimo naš odnos – objasnila je gospođa Lazić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/privatna arhiva
Tagovi: igor lazić