Humana Sandra Meljničenko pokreće fond za pomoć deci Srbije

Humana Sandra Meljničenko pokreće fond za pomoć deci Srbije

Autor: | 04/09/2016

0


Bivša modelsica Sandra Meljničenko godinama izdvaja velike sume novca za ugrožene i bolesne širom Rusije, a sada planira da sa svojom organizacijom učini dobro delo za najmlađe i najugroženije u Srbiji.


Nekadašnja manekenka je odlučila da osnuje fond za pomoć deci bez roditelja, ali i siromašnima u našoj zemlji.

- Za Sandru bogatstvo ima jednu lošu stranu: osećaš se dužnim da pomogneš ljudima, a ne možeš da pomogneš svima. Ona godinama pomaže našim porodicama u Rusiji, onima čija su deca bolesna, kojima je novac potreban za operaciju. S obzirom na to da nema nijedan razlog da se vrati u Beograd jer joj brat živi u Londonu, a majka je kod nje u Moskvi, Sandra je odlučila da osnuje fond koji bi pomagao deci bez roditeljskog staranja u Srbiji i da pomogne oboleloj deci - tvrdi izvor u izjavi za Kurir.

On kaže da je već počela da kontaktira s bogatim Rusima i da ih poziva na humanitarne večere.

- Lepo je činiti dobra dela. Nažalost, nisu još u Rusiji svi bogati ljudi shvatili da je neophodno pomagati drugima - rekla je Sandra nedavno za medije.

Podsetimo, udajom za ruskog milijardera Andreja Meljničenka bivša članica grupe Models Aleksandra Nikolić postala je jedna od najbogatijih žena na svetu.

Sedište njenog humanitarnog fonda biće u Moskvi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti