Rada Manojlović za novi Hello!: Konačno volim i voljena sam

Rada Manojlović za novi Hello!: Konačno volim i voljena sam

Autor: | 05/09/2016

0


Da se zaljubljenost i siromaštvo ne mogu sakriti poslednjih meseci najbolje potvrđuje pevačica Rada Manojlović, koja na krilima nove ljubavi ostvaruje snove.

Posle izdavanja albuma “Metropola”, koji je publika odlično prihvatila, lepa brineta provela je radno leto, a za jesen za publiku priprema još jedno iznenađenje.

- Početak leta iskoristila sam za odmor na Maldivima, ali sam zato čitavog jula i avgusta bila veoma zaposlena. Mnogo mi je prijalo jer je to najbolji pokazatelj da je publika odlično prihvatila moj novi album, naročito naslovnu numeru “Metropola”. Kako imam energiju za još mnogo uspeha, sa svojim uigranim timom već pripremam novi singl koji ću objaviti ove jeseni - počinje priču zaljubljena pevačica, kojoj je ljubav glavni pokretač.

- Ne tako davno u mom životu desio se period kada nisam imala mnogo volje za bilo šta, često sam vreme provodila kod kuće i bila sam nasmejana samo na nastupima. Sada se situacija potpuno preokrenula, malo spavam, imam volje i snage da uradim sve što treba i potpuno sam ostvarena i srećna.

Tridesetjednogodišnja zvezda već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, sigurna da je to ljubav o kakvoj je oduvek maštala.

- Ova veza mi je prvenstveno posebna zbog toga što konačno pored sebe imam muškarca koji mi emocije ne pokazuje rečima već delima. Od njega dobijam ljubav na način kakav sam oduvek želela, što ranije nije bio slučaj. Pre njega moja situacija bila je takva da sam davala sve od sebe, ali mi to nije bilo uzvraćeno. To je rezultiralo da se ne osećam voljenom, ali mi je jednom prilikom Lepa Brena objasnila da je problem u tome što biram muškarce koji ne pokazuju ljubav na način kakav meni prija. Sada shvatam njene reči, jer imam muškarca koji mi pruža baš ono što mi je potrebno - objašnjava Manojlovićeva, koja malo kome iznosi detalje iz svoje emotivne veze.

- Tačno je da sam ovog puta najzatvorenija za medije kada je reč o vezi, ali to je zato što, kada pronađete nešto što je tako vredno, imate potrebu da to čuvate samo za sebe. Što manje ljudi zna detalje iz vaše intime, to je bolje. Čak ni svojoj sestri, sa kojom sam najbliža, ne pričam baš sve, pa ne bi bilo lepo da javnosti otkrivam ono što nisam ni članovima porodice. Nije reč o tome da imam prethodna loša iskustva, već smatram da je svima dovoljno da znaju da sam srećna i voljena.

Atraktivna pevačica nedavno je proslavila trideset prvi rođendan, kada joj je izabranik priredio romantično iznenađenje koje će pamtiti do kraja života.

- Ranije nisam polagala pažnju na rođendane i nisam imala običaj da pravim slavlja. Tako je i ovog puta prva polovina tog dana protekla uobičajeno, ali kada pored sebe imate osobu koja vas toliko voli i kojoj je dan kada ste vi rođeni poseban, onda i vi počnete da cenite taj datum. Dečko mi je priredio zaista predivno iznenađenje o kome ne želim mnogo da govorim osim da je bilo mnogo različitog cveća. Zaista mi je ovaj trideset prvi rođendan učinio najlepšim do sada - kaže Rada, koja polako razmišlja o zasnivanju porodice.


- Kada vam se desi takva ljubav, neizbežno je da razmišljate o braku i deci. Pored sebe imam osobu sa kojom želim sve i mogu da zamislim svoju budućnost sa njom. Konačno volim i voljena sam.

Mada se poslednjih nedelja spekulisalo da je pevačica raskinula vezu sa Harisom, ona tvrdi da njena ljubav nije u krizi i da uživa u svakom novom danu.

- Moja ljubav teče kao u najlepšoj mogućoj bajci i nisam u jednoj od onih veza u kojoj dolazi do čestih svađa i prepirki. Naprotiv, sve je mirno i lepo - zaključuje Rada.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Arhiva Hello!