Vujadin Savić objasnio kako je Mirka "primljena" u porodicu (video)

Vujadin Savić objasnio kako je Mirka "primljena" u porodicu (video)

Autor: | 06/09/2016

0

 

Mirka Vasiljević morala je da se dokaže kao snajka Vujadinovoj porodici, pa je na privatnoj proslavi oplela kolce sa svekrom Duletom Savićem.

Video sa privatne žurke podelio je Vujadin Savić, koji se pohvalio svojom izabranicom. Iako Mirka i fudbaler imaju troje dece, izgleda da je glumica "zvanično primljena" u familiju Savić tek nakon što je pokazala svoje plesne sposobnosti.

- U porodicu Savić nije moglo da se uđe ako nisi znao kolo da igraš! Primljena! Mirka između mog tate i strica! - našalio se Vujadin.

Inače, Mirka je nedavno medijima otkrila da se njena porodica nalazi pred važnom životnom odlukom. Naime, oni već dugo ne žive na jednoj adresi i zbog Vujadinovih poslovnih obaveza često se sele. Ipak, uskoro će morati da se skrase, piše Blic.

- Za dve godine, najstariji sin će poći u školu, i zbog toga moramo da odlučimo gde ćemo da živimo - rekla je nedavno Mirka, te dodala:

- Samo se nadam da Vijadin neće postati trener, a Andrej i Mihajlo fudbaleri, jer mislim da ću prolupati od nerviranja. Andrej ima talenta za sport, sa četiri i po godine trenira fudbal, plivanje i tenis i to mu dobro ide. Drago mi je što vreme nakon vrtića koristi kvalitetno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva