Ilda Šaulić emotivna za tatin rođendan: Samo neka mi je on živ i zdrav, to mi je najvažnije

Ilda Šaulić emotivna za tatin rođendan: Samo neka mi je on živ i zdrav, to mi je najvažnije

Autor: | 06/09/2016

0

Pevačica Ilda Šaulić, ćerka legende narodne muzike, Šabana Šaulića, je ove večeri bila posebno raspoložena i srećna, ali i posebno emotivna, jer njen otac puni 65. godina.

Kao i svaka ćerka koja je vezana za svog oca, Ilda je s emocijama u glasu poželela svome tati ono što je najvažnije:

- U svakom slučaju neka je živ i zdrav to je ono što je najbitnije i neka ga ovaj njegov divan glas služi još dugo, dugo i da uživamo svi uz njegove pesme. Eto, to je ono što želim svome tati - rekla je Ilda

Na pitanje da li ima neku specijalnu želju za njegov rođendan, Ilda je uz smeh rekla za Kurir:

- Ma samo da mi je zdrav i da imamo još puno razloga da proslavljamo, to je to, to je najvažnije.

Ipak, svi su se pitali da li je Ilda pripremila neki specijalan poklon za svog oca, legendu narodne muzike i da li je problem izabrati poklon za njega:

- Znate šta, to i jeste veliki problem, s obzirom na to da je on skroman čovek, ali sve što je vezano za pecanje je pun pogodak, tako da uglavnom tu nema greške - otkrila je Ilda mali "porok" svoga oca.

Ilda je već skoro pred porođajem, ali i dalje blista i ne posustaje:

- Evo, sitno brojim, nisam razmažena nikako, super sam bila - objasnila je Ilda svoje stanje, o kome već priča u prošlom vremenu.

- Bila sam dobra, bar tako kaže okolina, sad samo da do kraja sve protekne kako treba - poručila je nasmejana pevačica, a onda je pokušala da izabere specijalnu pesmu kojom bi poželela tati srećan rođendan:

- Jao, koju divnu pesmu za tatu da izaberem! Ma bilo koja njegova pesma, svaka je ona prava, od srca! - poručila je prava tatina ćerka, a mi se u potpunosti slažemo s njom, te u to ime, i od nas jedna pesma za srećan rođendan:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva

Najnovije vesti