Dejo Savićević: Prerano sam postao deda, ali dobro je i ovako

Dejo Savićević: Prerano sam postao deda, ali dobro je i ovako

Autor: | 10/09/2016

0

Untitled-2 copy

Dejan Savićević (49), predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, bivši fudbaler Budućnosti, Crvene zvezde, Milana i Rapida i jedan od najboljih igrača s prostora bivše Jugoslavije, nedavno je postao deda.

Njegov sin Vladimir (26) i snaja Tijana dobili su devojčicu kojoj su dali ime Vladana. Porođaj protekao je idealno, a beba i mama se osećaju odlično. U prvom intervjuu za neki srpski medij od kada je porodica Savićević postala bogatija za novog člana, Dejo priznaje da je, po njegovom sudu, prerano postao deda.

- Svi me pitaju kako se osećam i jesam li srećan. Jesam, naravno. Ko ne bi bio? Dete je dar božji. Jedino što je unuče došlo možda malo ranije nego što sam očekivao. Mislio sam da će se to desiti za pet-šest godina, ali lepo je i ovako - iskren je Savićević u razgovoru za magazin GLORIA.

Vladimir i Tijana su se venčali u aprilu. Svadbeno veselje je održano u jednom primorskom hotelu daleko od očiju javnosti i u duhu crnogorskih običaja. Tijana se porodila u privatnoj bolnici “Codra” u Podgorici. Porođaj je protekao normalno, beba je na rođenju bila teška 3,4 kilograma, a dugačka 51 centimetar.

Untitled-1 copy

- Presrećan sam što se sve dobro završilo - kaže fudbalska legenda, i dodaje da nije mogao da vidi devojčicu dok je bila u bolnici:

- Posete porodilištu nisu bile dozvoljene. Podržavam takve mere jer su tek rođena deca najosetljivija. Tijana mi je slala Vladanine fotografije preko vibera. Njeno rođenje proslavili smo kad su ona i mama izašle iz bolnice, onako kako dolikuje takvom događaju. Preplavile su me emocije kad sam ugledao naslednicu. Rečima se ne može lepo iskazati sreća koju sam osetio kada sam unuku uzeo u naručje. To mi je bio jedan od najlepših momenata u životu.

Komentari (0)

Loading
Vesna Čađenović Privatna arhiva
Tagovi: dejan savicevic