Goca Tržan: Prevaru Raši ne bih zaboravila, ali mislim da bih oprostila

Goca Tržan: Prevaru Raši ne bih zaboravila, ali mislim da bih oprostila

Autor: | 14/09/2016

0


Pevačica Goca Tržan, bila je gost u prvoj epizode nove sezone “AmyG Show”, gde je sa Ognjenom Amidžićem pričala o tome da li joj smeta to što nije u bendu “Kilotona”, u kom bubnjeve svira njen suprug Radomir Raša Novaković.

- Volim kad Raša svira iza mene - rekla je ona kroz šalu, a zatim progovorila o razlici u godinama između nje i njenog izabranika.

Goca je rekla da nema ništa protiv razlike u godinama, iako je Amidžić prokomentarisao da je ona krenula u srednju školu kada se Raša rodio, pošto je 14 godina mlađi od nje.

- Eto, poruka za devojke, ako se pitate gde je vaš budući muž, ne brinite – možda se još nije ni rodio - rekla je raspoložena pevačica i objasnila kakav odnos njih dvoje imaju prema prevari.

- Nas dvoje smo oboje budale, zato i funkcionišemo. Prevaru mu ne bih zaboravila, ali mislim da bih mu oprostila - priznala je Goca.

Da li si ikad pomislila da je Raša s tobom iz koristi?

- Da, uvek, svakog dana. Pošto on mene često koristi. Obilno - našalila se ponovo Goca, a onda odgovorila na pitanje da li je ikada zamišljala drugog muškarca tokom seksa?

- Ne, nikad nisam zamišljala drugog muškarca. Ali baš nikad. Obično muškarci zamišljaju druge žene - rekla je ona i ispod oka pogledala Rašu.

Da li ti je žao što se nisi udala za milionera?

- Nije mi žao, jer me milioner ne bi učinio baš mnogo srećnim. U stvari, ja sam se i udala za milionera - rekla je ona, misleći na Rašu.


Amidžić je zatim odlučio da testira njihovu ljubav, na šta je pevačica morala da reaguje.

- Mi se uopšte ne volimo, mi smo sve ovo osmilili iz interesa, jel tako ljubavi - rekla je sarkastično Goca.

Od Ognjena su zatim dobili zadatak da se poljube u emisiji kako bi dokazali koliko se vole, pa je njihov francuski poljubac u trajanju od jednog minuta mogao da vidi milionski auditorijum, na oduševljenje Ognjena Amidžića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još

Najnovije vesti