Velika pomoć za decu: Novak i Jelena organizovali dobrotvornu gala večeru u Milanu (foto+video)

Velika pomoć za decu: Novak i Jelena organizovali dobrotvornu gala večeru u Milanu (foto+video)

Autor: | 20/09/2016

0


Novak i Jelena Đoković su ispred "Fondacije Novak Đoković" organizovali veliku dobrotvornu gala večeru u Milanu.

Gosti su uživali u prelepom ambijentu Cortile Delle Armi, u centralnom delu veličanstvenog srednjovekovnog zamka Sforzesco, jednoj od najvećih znamenitosti i simbola Milana.

Cilj ovog humanitarnog događaja je ne samo prikupljanje donacija za decu koju Novak Đoković fondacija podržava kroz svoj rad već i podizanje svesti o važnosti ulaganja u programe ranog razvoja i obrazovanja za mališane širom sveta.

Među poznatima pojavili su se mnogobrojne prijatelje, ugledne ličnosti i filantrope iz sveta filma, mode i biznisa, kao i članove kraljevskih porodica.

Poput Đorđa Armanija, legendarni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej Ševčenko, Serena Vilijams, Ana Vintur, srpski košarkaški reprezentativci Miroslav Raduljica i Milan Mačvan.

Jelena je za ovu priliku odabrala kratku lila haljinu koju je ukombinovala sa sandalama sa kaišićima, dok se Novak odlučio za elegantno crno odelo.

Gala večera održaće se samo nekoliko dana pre početka Nedelje mode u Milanu i biće praćena dvodnevnim egzibicionim teniskim turnirom (21–22. septembra), na kojem će osim Novaka Ðokovića učestvovati i druga velika imena belog sporta – Rafael Nadal, Serena Vilijams i Flavija Peneta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!, Društvene mreže