Tanja Vojtehovski ponosna zbog efekta emisije sa Jelenom Nađ (video)

Tanja Vojtehovski ponosna zbog efekta emisije sa Jelenom Nađ (video)

Autor: | 23/09/2016

0

Tanja Vojtehovski je novu sezonu emisje "Život priča" otvorila emisijom u kojoj joj je gošća bila Jelena Nađ, koja je Srbiji ispričala svoju stranu priče o braku sa Albertom Nađem.

Svako ko je gledao emisiju nije ostao ravnodušan na priču o zlostavljanju, o batinama koje je Jelena trpela, pa čak i kada je bila u drugom stanju, o strašnim stvarima koje ni jedna žena ne sme da prećuti, ali ni da dozvoli i trpi...

Još dok su se nakon emisije sabirali utisci, i dok je Srbija pričala o svemu što je čula i videla, točkići pravde su počeli da se okreću.

- Jelena Nađ je upravo pozvana iz policijske stanice 29. novembar da da iskaz o nasilju u porodici. Tim #ŽivotPriča ponosan zbog efekta emisije - napisala je Tanja na Tviteru.


Ipak, ostaje gorak ukus nakon gledanja, jer činjenica da nešto mora javno da se obznani da bi država reagovala, nije baš ohrabrujuće i pored dobre namere autorke emisije.

Tanja je nakon ove objave upala u polemiku koju su započeli oni koji je osuđuju jer nije bilo druge strane u emisiji, iako je Tanja pre samog emitovanja naglasila da je gospodin Nađ bio pozvan da učestvuje, ali se postavilo i pitanje onih žena koje nisu u mogućnosti da javno, pred kamerama iznesu svoje probleme, ko će njima uspeti da pomogne...

Očekujemo da će se autorka pozabaviti ovom temom i u nekoj od narednih emisija ovog serijala koji je sjajno započela.

Ako niste bili u mogućnosti da pogledate emisiju, to možete učiniti ovde:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva