Bojana Barović: Sve muke i sve drugo se zaboravi kada dete dođe na svet

Bojana Barović: Sve muke i sve drugo se zaboravi kada dete dođe na svet

Autor: | 23/09/2016

0
Foto: Miloš Nadaždin

Manekenka Bojana Barović, supruga pevača Nikole Rokvića, koja se porodila pre mesec i po dana, 9. septembra i na svet donela ćerku Leonu, otkrila je kako je protekao porođaj, kako se Nikola ponašao tokom njega, kao i da li planiraju još dece.

Kako je prošao porođaj, i da li ima istine u tome kada majke kažu sve se zaboravi brzo?

– Porođaj je prošao, na svu sreću, prirodnim putem. Ne bih mnogo detaljisala oko toga, jer je to jedan veoma intiman čin koji ne bih mnogo iznosila u javnost. Mogu samo reći da mi je ostao u lepom sećanju i ne preterano traumatičnom, jer je zaista istina što kazu – sve se zaboravi kada dete dođe na svet.

Bojana za svog supruga koji je prisustvovao porođaju ima samo reči hvale:

- Nikola je bio divan, iznenadio me je svojom pribranošću i načinom na koji se on nosio sa celom situacijom. Pokazao je koliko je mentalno širokih shvatanja i iako je odrastao u Srbiji, nema klasično srpsko razmišljanje i mentalitet.

Foto: Mirko Tabašević

Zašto si odlučila da se porodiš baš u Americi?

– Živim tamo poslednjih 8 godina, pa je to bio i logičan razvoj situacije, a i zbog želje da Leoni pružimo u budućnosti bolji izbor što se tice školovanja, posla i drugih bitnih stvari.

Bojana je pobornik dojenja beba i u javnosti, ali nije ni slutila da takav stav nije uvek dobro prihvaćen.

- Nisam ni bila svesna da je to uopšte predmet kritike jer je po mom mišljenju to najprirodnija stvar. Kada sam shvatila da postoje ljudi koji to kritikuju, zgrozila sam se i poželela da podržim sve majke koje doje u javnosti. Moje mišljenje je da je to prirodnije i kulturnije od mnogo čega sa čime se susrećemo u javnosti. Ko ima problem sa tim verovatno ima takođe neki problem sam sa sobom.

Da li ste razmišljali o tome da li ćete imati još dece?

– Nadamo se da hoćemo. Ništa u životu ne može sa sigurnošću da se planira, ne znamo šta nas čeka sutra, ali bismo definitivno voleli u budućnosti još dece - ispričala je Bojana za Pink.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/mirko tabašević
Tagovi: Bojana Barović