Sloboda Mićalović otkrila kako sačuvati ljubav u braku

Sloboda Mićalović otkrila kako sačuvati ljubav u braku

Autor: | 24/09/2016

0


Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su već godinama u skladnom braku.

Iako su stalno u fokusu javnosti, ovaj par uspeva da zadrži svoju intimu za sebe, a Sloboda je u intervju za list "Gloria" otkrila kako uspevaju da sačuvaju ljubav.

- I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali i to je lako izvodljivo uz razumevanje supružnika.


Njih dvoje mnoge podsećaju na naš najuspešniji glumačko-bračni par, Dragana Nikolića i Milenu Dravić. Slobodin suprug Vojin kaže da takvo poređenje prija.

- Mislim da smo mi drugačiji. Voleo bih da smo tako blizu tih ljudi, koji su bili i naši kućni prijatelji. Velika je čast ako nas porede s njima, ali plašim se da smo daleko i od njih i od vremena u kojem su oni živeli - iskren je glumac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!,

Pročitajte još