Severina i Igor: Godinu dana braka

Severina i Igor: Godinu dana braka

Autor: | 25/09/2016

0


Prošlo je tačno godinu dana od kada je sklopljen brak između estradne zvezde Severine i njenog izabranika fudbalskog menadžera Igora Kojića.

Podsetimo, njih dvoje su iznenadili sve koji su čekali na venčanje kada su rekli sudbonosno da daleko do svih u malom i idiličnom istarskom gradiću Bale.

- Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota - stihovi su koje je Severina posvetila svom odabraniku Igoru Kojiću na dan njihovog venčanja u Istri.


Ipak, posle tajnog venčanja usledilo je veliko slavlje u Beogradu sa nekoliko stotina zvanica.

Njihova veza otkrivena je krajem aprila prošle godine i na početku nije se dalo naslutiti da bi dosta mlađi Igor mogao da postane njen suprug.

Ipak, pokazalo se uravo suprotno, a čini se da je Splićanka, uz ljubav, napokon pronašla ono što joj nisu uspjeli pružiti mnogi muškarci pre njega, ponajmanje Milan Popović, a to je - porodični mir.

- Život je igra i moje veselje, moja sreća je kad usrećim drugog čoveka, kad usrećim druge ljude i to mi se sve ostvarilo. Mislim da prvo ljubav treba tražiti u sebi. I ovo je jako dobro... Kako zračimo tako i privlačimo. Htela sam život kao igru, apsolutno sam to dobila - rekla je Seve na početku svoje ljubavi s Igorom.

Neka je sa srećom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram