Povratak Irine Vukotić: Televizija i ja smo se zavolele na prvi pogled još pre 15 godina

Povratak Irine Vukotić: Televizija i ja smo se zavolele na prvi pogled još pre 15 godina

Autor: | 26/09/2016

0

Deo tima novog Jutarnjeg programa Hepi televizije, koji traje od 4, 30 do 10 sati ujutru ubuduće, biće i – Irina Vukotić.

Irena je tako postala deo tima “dobro jutro Srbijo”, koji čine Milomir Marić, Snežana Petrović i Vladana Savović.

- Svaki novi projekat je za mene veliki izazov ali i odgovornost, naročito kada vodim uživo program - rekla je Irina i navela da će joj teško pasti ustajanje u tri sata ujutru, jer je među prijateljima poznata kao velika spavalica, ali je izričita da je i nemoguća misija moguća, ukoliko postoji dobar motiv. Tako da će u studio, kako su gledaoci i navikli kad je ovo tv lice u pitanju, ulaziti – s osmehom.

- Televizija i ja smo se zavolele na prvi pogled još pre 15 godina i ta ljubav na obostrano zadovoljstvo traje i danas, iako nije sve tako jednostavno u ovom poslu. Ali,uvek sam stajala iza onoga što radim i za sada sam ponosna na svaku emisiju koja mi je obeležila karijeru. Imam želju da tako bude i sa Jutarnjim programom Hepi televizije koji od voditelja iziskuje obaveštenost, dobru priremu, raznovrsnost tema i gostiju. I naravno, biti bolji od drugih - rekla je voditeljka u inetrvjuu za ovu televiziju.

 

Inače, Irina je karijeru na televiziji počela 2000. godine, na Trećem kanalu RTS, u emisijama “Dodatno ubrzanje”, “Zoom”, “Radovanje – olimpijske igre iz Atine”. Zatim je u “Emoušnu” bila voditeljka njihovih najpopularnijih emisija “Veliki brat” i “Sve za ljubav”. Na Televiziji Prva, rušila je tabue i stereotipe u emisiji “Žene”, a zatim se dokazala i u šou programu “Ples sa zvezdama”, dok je na Pinku je vodila “Više od igre”.

Diplomirala je srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu, u međuvremenu je stekla i zvanje – master.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: Irina Vukotić