Kad će ta beba? Jelena Rozga odgovorila dušebrižnicima

Kad će ta beba? Jelena Rozga odgovorila dušebrižnicima

Autor: | 28/09/2016

0

 

Jeleni Rozgi su dežurni dušebrižnici godinama pokušavali da pronađu dečka, a otkad je sreću pronašla sama u zagrljaju Stjepana Hausera, počeli su da se brinu o njenom braku i majčinstvu.

Stjepanovo priznanje da ne želi da je oženi Jelenu očigledno ni najmanje ne brine, a ima i umirujuće reči za one koji se brinu za nejn ljubavni život.

To i nije čudno jer je zajednički stav Jelene i Stjepana da im papir nije važan, a Jelena neretko ističe da joj nije primarna želja da postane gospođa Hauser.

U razgovoru za televiziju RTL Jelena je rekla da se i nakon godinu i tri meseca veze njih dvoje raduju svakom zajedničkom minutu jer su zbog prezaposlenosti često razdvojeni.

- Vikendi su mi ispunjeni do kraja godine. Stjepan dolazi za 20 dana, on je u Južnoj Americi, ali mobilni telefoni su tu, to me spašava - otkrila je Jelena .

A s obzirom da od svadbe, kako sada stvari stoje, neće biti ništa, Jelena se sve češće suočava s pitanjima o majčinstvu pa onima koji brinu o tome kada će postati majka poručuje:

- Biće, biće, polako... Nemojte mi presing stvarati!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: jelena rozga

Pročitajte još