Goca Tržan iskrena: Zbog jedne greške koju sam ponavljala, moj brak se završio

Goca Tržan iskrena: Zbog jedne greške koju sam ponavljala, moj brak se završio

Autor: | 28/09/2016

0

Pop zvezda, Goca Tržan, poznata je kao iskrena i dama bez dlake na jeziku, koja otvoreno govori kako o svojim usponima, tako i o padovima.

Goca Tržan je bila na gala proslavi održanu u Vili Jelena, kako bi podržala svoju dragu koleginicu Nedu Ukraden, koja je tom prilikom promovisala novi album "Terapija", piše Story.

Pevačica je tom prilikom otkrila da najviše voli Nedine čuvene hitove "Zora je" i "Da se nađemo na pola puta", što je bio povod da je upitaju koliko često drugoj strani izgovara upravo tu rečenicu i u kojim situacijama je govori svom suprugu Raši.

- Raši ne, ali u prošlosti sam je govorila prečesto, i zato su se moje veze i brak završavali. Samo mojom ulicom može da se ide i nikako drugačije - rekla je iskreno Goca.

Goca Tržan bila je 4 godine u braku sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima preslatku ćerku Lenu. Nakon kraha ove ljubavi, pevačica je ponovo pronašla sreću pored 14 godina mlađeg bubnjara Raše Novakovića, kome se pre tačno godinu dana zaklela na večnu ljubav, podseća Story.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: goca tržan