Milan Kalinić zna šta želi, ali i šta ne želi: Ne bih voleo da mi deca krenu mojim putem

Milan Kalinić zna šta želi, ali i šta ne želi: Ne bih voleo da mi deca krenu mojim putem

Autor: | 28/09/2016

0

Milan Kalinć, glumac pre svega, ali i sjajan voditelj, uživa u uspešnom braku sa svojom izabranicom Sandrom, sa kojom ima dvoje dece – Vuka i Teu.

Iako ima veoma lepu i zgodnu suprugu, Milan tvrdi da u braku nije ljubomoran.

- Nisam ljubomoran kada je moja supruga u pitanju, a nije ni ona na mene. Ćerka liči na mene, a sin na mamu. Na prvi pogled Vuk podseća na mene zato što je plav, ali po svemu više liči na Sandru. Oboje su plavi i slatki, deluju kao da nisu sa ovih prostora. Stalno ih zovu na neka snimanja, slikanja – rekao je Kalinić, a zatim je otkrio i da njegova deca nisu na njega kada je talenat za javni posao u pitanju.

– Moju decu javni posao još ne zanima, oni su još mali. Oni su čak što se toga tiče veoma stidljivi, ne vole da se eksponiraju, nisu fascinirani ni kamerama, ni scenom. Ukoliko nekada budu odlučili da se bave javnim poslom, podržaću ih samo ako vidim da je to njihova velika želja, inače ne bih voleo da krenu mojim putem i neću se uopšte truditi da ih usmeravam, osim ako ne pokažu veliki talenat, ali daću sve od sebe da ih zainteresuju ipak neke druge stvari – ispričao je Milan za Pink.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: milan kalinić