Katarina Radivojevic u vezi jednim od najbogatijih Rusa?!

Katarina Radivojevic u vezi jednim od najbogatijih Rusa?!

Autor: | 29/09/2016

0

Srpska glumica Katarina Radivojević, navodno se zabavlja s nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim.

Glumica i nekadašnji šef nekada najveće ruske naftne kompanije "Jukos" upoznali su se pre godinu dana u Los Anđelesu, gde su i započeli vezu.

- Njih je upoznao Mihailov advokat. Ruski bogataš se zaljubio u Katarinu na prvi pogled. I ona je odlepila za njim i zbog njega je zamrznula jajne ćelije jer joj otkucava biološki sat. Zbog svih dešavanja i okolnosti ne viđaju se često - rekao je izvor blizak glumici.

On kaže da Radivojevićeva samo zbog Hodorkovskog ide u Los Anđeles.

- Mihail finansira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju, pa se viđaju samo u Los Anđelesu i Berlinu. Kaća se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stalno briše poruke, plaši se kad su u kontaktu da joj neko ne zameri zbog toga. Stalno je u nekom strahu. Hodorovski nema više novca kao što je nekada imao, sve mu je maltene oduzeto, ona uskoro opet ide kod njega - kaže Kurirov izvor, prenosi alo.rs.

Glumica nije želela da komentariše ove navode, ali je u intervjuu za novi broj magazina Hello! potvrdila da zamrzla jajne ćelije kako bi mogla da zatrudni kada pronađe pravog partnera.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!